UA | RU
26 травня 2020, 11:42

Нардеп пригрозив Єрмаку новими викриттями

Депутат запропонував користувачам соцмережі вказати, через скільки днів викласти "основне відео"
Депутат запропонував користувачам соцмережі вказати, через скільки днів викласти "основне відео"
Фото: з відкритих джерел

Народний депутат України від партії "Слуга народу" Гео Лерос опублікував в мережі пост, в якому пригрозив главі Офісу президента Андрію Єрмаку новими викриттями.

Про це пише RegioNews з посиланням на Facebook нардепа.

"Андрій Борисович, думав цієї папки більше немає?))) Ти навіть зрозуміти не можеш як багато людей тебе ненавидять за те, що ти їх кидав і обманював!
Ці відео, щоб освіжити тобі в пам'яті як проходили зйомки фільму. Освіжити, розворушити, розбурхати...", - написав нардеп.

Судячи з опублікованих фрагментів відео, мова йде про якусь вечірку в ресторані, на якій, можливо, будуть компрометуючі факти, а також про відео, в якому кінорежисер Олексій Шапарєв (фільм "Правило бою", у якому Андрій Єрмак був продюсером), зізнається в тому, що він "з сьогоднішнього дня не п'є взагалі, але буде трохи покуритиме сигарети і травичку... ніяких амфетамінів... ніякого героїну".

Закінчуючи пост, нардеп Лерос запропонував користувачам соціальної мережі вказати, через скільки днів викласти повне відео з Одеси, яке, очевидно, загрожує ще більшими компрометуючими фактами.

Нагадаємо, Гео Лерос написав заяву про злочин в Офіс Генпрокурора, оскільки, за словами Володимира Зеленського, в Офісі президента знали про так званих "плівках Єрмака" ще до їх оприлюднення, але приховали корупційний злочин.

20 травня під час закритої прес конференції в Маріїнському парку президент України Володимир Зеленський заявив, що у справі так званих "плівок Єрмака" немає складу злочину.

20 травня під стінами обласних державних адміністрацій в різних регіонах представники партії "Національний Корпус" провели пікети та акції протесту з вимогою звільнення з посади керівника Офісу президента Андрія Єрмака.

29 березня нардеп від партії "Слуга народу" Гео Лерос оприлюднив відео, на яких нібито брат глави ОП Денис Єрмак обговорює продаж посад в органах влади. Пізніше Лерос відправив у НАБУ звернення проти Єрмака.

31 березня Лерос опублікував документи, в яких Денис Єрмак рекомендує призначити Володимира Купчака в ДП "Енергоатом".

1 квітня Денис Єрмак визнав достовірність і справжність відео, а до Гео Леросу приїхали представники СБУ, щоб вручити повістки - здійснює досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом незаконного використання спецтехзасобів негласного отримання інформації для відео-фіксації зустрічей Дениса Єрмака.

3 квітня детективи НАБУ в рамках кримінальної справи, яку відкрила САП за заявою нардепа Гео Лерос, допитали Дениса Єрмака, брата керівника Офісу президента Андрія Єрмака. В цей же день Гео Лерос допитали в ГБР.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
Російська армія вдарила КАБами по Сумах — інформація від ОВА
25 квітня 2024, 15:05
Росіяни накрили Нікополь артилерією: постраждали двоє людей, є руйнування
25 квітня 2024, 15:00
Київщину накрила гроза із градом, негода суне на столицю
25 квітня 2024, 14:55
Удари по Донеччині: окупанти вбили одного та поранили ще п'ятьох людей
25 квітня 2024, 14:31
Ворог атакував "Ураганами" Куп'янський район Харківщини: у прокуратурі показали фото руйнувань
25 квітня 2024, 14:29
Окупанти продовжують бити по Херсонщині: в Антонівці літня жінка отримала поранення
25 квітня 2024, 14:16
Росіяни у березні понад 3500 разів обстріляли прикордоння України
25 квітня 2024, 14:13
На Хмельниччині чоловік стріляв з рушниці у патрульних
25 квітня 2024, 13:43
На Дніпропетровщині ЗСУ знищили російську ракету
25 квітня 2024, 13:41
У ЗСУ викрили "крота”, який коригував ракетні удари по Харківщині
25 квітня 2024, 13:26