UA | RU

Про нас

 

RegioNews (ТОВ «Регіональні Новини») - всеукраїнське інформаційне агентство, зареєстроване Міністерством юстиції України 16 лютого 2011 року. У лютому 2020 року було проведено перезавантаження видання, розпочала роботу нова команда журналістів, а також були оновлені концепт видання та дизайн сайту.

Основна спеціалізація RegioNews: регіональні суспільно-політичні новини, національна і регіональна політична аналітика, журналістські розслідування, інтерв'ю з керівниками областей і мерами міст, авторські репортажі та мультимедійні лонгріди, присвячені знаковим подіям в країні. Всі матеріали на сайті публікуються українською та російською мовами.

RegioNews має велику мережу кореспондентів, що працюють в усіх регіонах України.

Основні розділи сайту:

«Новини» - головні суспільно-політичні події в усіх регіонах країни.

«Публікації» - аналітичні тексти, репортажі, інтерв'ю, ексклюзивні матеріали, інсайди.

«Досьє» - все про голів обласних державних адміністрацій, голів обласних рад, мерів міст, українських політиків і крупних бізнесменів.

«Блоги» - думки експертів, політичних діячів, чиновників.

«Відео» - репортажі, відеоматеріали власного виробництва.

«Топ теми» - висвітлення актуальних проблем, якими живе Україна сьогодні.

«Спецпроекти» - лонгріди, присвячені знаковим подіям і політичним персонам країни.

Авторські права на матеріали, розміщені на сайті Інформаційного агентства «RegioNews», що доступний в мережі Інтернет за адресою: www.regionews.ua, належать ТОВ «Регіональні Новини».

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється із зазначенням прямого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на безпосередню адресу матеріалу на Сайті. Посилання (гіперпосилання) обов’язково повинно бути не нижче другого абзацу.

Тексти поширюються нa умовах ліцензії CC-BY-SA ТОВ «Регіональні новини». Інформаційне агентство «Регіональні новини» та інформаційне агентство «RegioNews» не несуть ніякої відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів і висновків, викладених в інформаційних матеріалах, опублікованих на сайті www.RegioNews.ua з посиланням на інші джерела інформації (телевізійні канали, радіостанції, друковані засоби масової інформації, інформаційні агентства, незалежні журналісти, інтернет-видання та інші інтернет-ресурси), а також в розділі «Блоги».

Матеріали з позначкою PR або Прес-реліз публікуються на правах реклами.

Гайдай Сергій Володимирович
Начальник Мукачевської РВА, ексголова Луганської ВЦА
Левченко (Буркін) Єгор Васильович
Російський наркобарон у розшуку
Кацуба Олександр Володимирович
Екс-заступник голови НАК "Нафтогаз" (2012-2014)
Всі досьє »