UA | RU

Про нас

 

RegioNews (ТОВ «Регіональні Новини») - всеукраїнське інформаційне агентство, зареєстроване Міністерством юстиції України 16 лютого 2011 року. У лютому 2020 року було проведено перезавантаження видання, розпочала роботу нова команда журналістів, а також були оновлені концепт видання та дизайн сайту.

Основна спеціалізація RegioNews: регіональні суспільно-політичні новини, національна і регіональна політична аналітика, журналістські розслідування, інтерв'ю з керівниками областей і мерами міст, авторські репортажі та мультимедійні лонгріди, присвячені знаковим подіям в країні. Всі матеріали на сайті публікуються українською та російською мовами.

RegioNews має велику мережу кореспондентів, що працюють в усіх регіонах України.

Основні розділи сайту:

«Новини» - головні суспільно-політичні події в усіх регіонах країни.

«Публікації» - аналітичні тексти, репортажі, інтерв'ю, ексклюзивні матеріали, інсайди.

«Досьє» - все про голів обласних державних адміністрацій, голів обласних рад, мерів міст, українських політиків і крупних бізнесменів.

«Блоги» - думки експертів, політичних діячів, чиновників.

«Відео» - репортажі, відеоматеріали власного виробництва.

«Топ теми» - висвітлення актуальних проблем, якими живе Україна сьогодні.

«Спецпроекти» - лонгріди, присвячені знаковим подіям і політичним персонам країни.

Авторські права на матеріали, розміщені на сайті Інформаційного агентства «RegioNews», що доступний в мережі Інтернет за адресою: www.regionews.ua, належать ТОВ «Регіональні Новини».

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на сайті, дозволяється із зазначенням прямого посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на безпосередню адресу матеріалу на Сайті. Посилання (гіперпосилання) обов’язково повинно бути не нижче другого абзацу.

Тексти поширюються нa умовах ліцензії CC-BY-SA ТОВ «Регіональні новини». Інформаційне агентство «Регіональні новини» та інформаційне агентство «RegioNews» не несуть ніякої відповідальності за зміст і достовірність фактів, думок, поглядів, аргументів і висновків, викладених в інформаційних матеріалах, опублікованих на сайті www.RegioNews.ua з посиланням на інші джерела інформації (телевізійні канали, радіостанції, друковані засоби масової інформації, інформаційні агентства, незалежні журналісти, інтернет-видання та інші інтернет-ресурси), а також в розділі «Блоги».

Матеріали з позначкою PR або Прес-реліз публікуються на правах реклами.

Литвиненко Олександр Валерійович
Секретар Ради національної безпеки та оборони
Харченко Регіна Владиславівна
В.о. мера Запоріжжя, секретарка Запорізької міської ради
Поліщук Ігор Ігорович
Міський голова Луцька
Всі досьє »