UA | RU
18 березня 2020, 12:15

Поза бюджетом: голова Львівської ОДА закликає долучитися до збору коштів на протидію коронавірусу

З державного, обласного та міського бюджетів виділено чималі суми на боротьбу з коронавірусом. Попри це Козицький закликав небайдужих перерахувати допомогу на рахунок БО "Із Янголом на плечі" для придбання медичного обладнання та засобів захисту
З державного, обласного та міського бюджетів виділено чималі суми на боротьбу з коронавірусом. Попри це Козицький закликав небайдужих перерахувати допомогу на рахунок БО "Із Янголом на плечі" для придбання медичного обладнання та засобів захисту
Фото: Максим Козицький

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на сторінку голови Львівської облдержадміністрації Максима Козицького у Facebook.

"Закликаю усіх людей доброї волі, бізнесменів, підприємців, депутатів усіх рівнів, меценатів долучитися до збору коштів для закупівлі засобів індивідуального захисту та іншого медичного обладнання, які зараз вкрай необхідні нашим медичним установам", - йдеться в дописі.

За його словами, сьогодні уся Львівщина, Україна, цілий світ переживають найскладнішу соціально-гуманітарну кризу ХХІ століття – епідемію коронавірусу. Суспільство повинно об’єднатися заради подолання наслідків епідемії.

"Львівщина завжди демонструвала єднання перед викликами та загрозами. Ми завжди були краєм відповідальних, свідомих, патріотичних, готових на жертовність і самопосвяту людей", - пише Козицький.

За детальною інформацією він просить звертатися до координатора збору за телефоном +380(67) 3705277 Ірина, благодiйна організація "Із Янголом на плечі".

За інформацією системи Opendatabot БО "Із Янголом на плечі" зареєстрована у червні 2017 року у Львові. Директором та засновником її є Федечко Юрій Володимирович, він також є головою, засновником та бенефіціаром БТ "Відкриваємо серця".

Дорогі краяни! Сьогодні уся Львівщина, вся Україна, цілий світ переживають найскладнішу соціально-гуманітарну кризу ХХІ...

Опубліковано Максимом Козицьким Середа, 18 березня 2020 р.

Нагадаємо, додаткових 5 мільйонів виділили на боротьбу з коронавірусом на Львівщині. За ці кошти придбають обладнання для інфекційної лікарні.

Львів виділив 50 мільйонів гривень на боротьбу з COVID-19. Кошти спрямують на придбання засобів індивідуального захисту працівників комунальних установ, закупівлю обладнання для лікарні швидкої допомоги.

На Львівщині виділять 25 млн гривень на профілактику коронавірусу. Кошти спрямують на профілактику та реагування можливих випадків зараження коронавірусом.

На Львівщині придбали медичне обладнання для протидії коронавірусу. Ще 500 тисяч гривень спрямують на придбання тест-систем.

Постановою Кабінету Міністрів виділено 100 мільйонів гривень на засоби індивідуального захисту. У разі потреби буде негайно виділено 500 мільйонів на закупівлю медичного обладнання для інтенсивної терапії.

Більше по темі Коронавірус в Україні: хроніка (оновлюється).

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
Понад 300 ударів ворога за добу: інформація від Запорізької ОВА про наслідки обстрілів
26 квітня 2024, 08:49
Інтенсивність зростає: Генштаб ЗСУ повідомив про 114 бойових зіткнень за добу
26 квітня 2024, 08:34
Суд обрав запобіжний захід міністру Сольському
26 квітня 2024, 08:16
Телепортувався на той світ: військові показали відео знищення окупанта біля Роботиного
26 квітня 2024, 08:03
Внаслідок обстрілів Херсонщини отримали поранення шестеро людей
26 квітня 2024, 07:49
Тікав від поліції у комендантську годину: в Запоріжжі п'яний водій влаштував ДТП
26 квітня 2024, 04:00
На Львівщині стався вибух у пункті прийому металобрухту: є загиблі
26 квітня 2024, 03:00
Юрист пояснив, за яких умов заброньованому можуть вручити повістку "на відправку"
26 квітня 2024, 02:19
ЗСУ показали, як під Бахмутом знищили російські танки та БМП
26 квітня 2024, 02:00
Мешканець Тернополя відправив за кордон скам'янілості доісторичних істот віком понад 400 млн років
26 квітня 2024, 01:20