UA | RU
08 жовтня 2021, 21:45

Правоохоронцям слід розглянути версію "застосування токсичних речовин" - нардеп про смерть Полякова

Фото з відкритих джерел

Народний депутат з "Батьківщини" Валентин Наливайченко закликає правоохоронців розслідувати версію застосування токсичних речовин до нардепа Полякова

Про те, чому смерть молодого депутата виглядає трохи дивно? Валентин Наливайченко розповів в ефірі програми" Велика п'ятниця " на телеканалі "Україна 24", передає RegioNews.

Так, політик звернув увагу на те, що в інформації про смерть Полякова досі відсутні результати токсикологічної експертизи. На думку нардепа, дані експертизи могли б пояснити смерть молодого депутата.

В інформації, яку я побачив, не вистачає найголовнішого - результатів токсикологічної експертизи. Вона зняла б багато питань. Адже він здавався цілком здоровим молодим чоловіком. Напевно займався спортом, адже виглядає підтягнутим. І ті, хто бачив його в парламенті, ніколи б не подумав, що у нього є якісь проблеми, - сказав він.

За словами Валентина Наливайченка, дивним виглядає і той факт, що лікарям "швидкої допомоги"? незважаючи на всі зусилля, так і не вдалося запустити серце політика.

Патрульні спрацювали дуже професійно, зупинивши швидку - збільшили шанси на порятунок Полякова. Але щось завадило лікарям запустити серце молодої людини. Тому я закликаю правоохоронні органи перевірити найбільш загрозливу, на мій погляд, версію - застосування токсичних речовин проти пана Полякова, - додав депутат "Батьківщини".

Крім того, Наливайченко звернув увагу на те, що незадовго до своєї смерті Поляков ходив давати свідчення в НАБУ з приводу можливих політичних хабарів у парламенті.

Як повідомлялося, у поліції розповіли, які розглядають версії смерті нардепа Полякова.

Нагадаємо, у Києві помер народний депутат Антон Поляков.

Згодом у прокуратурі назвали ймовірну причину смерті депутата Полякова.

Також "Слуга народу" проситиме відсторонити на 5 днів від засідань депутатку, яка пораділа смерті колеги.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики