UA | RU
12 травня 2020, 11:35

Активісти протестували під будинком Зеленського через справу Гандзюк

Вони акцентують увагу на тому, що розслідування зайшло у глухий кут
Вони акцентують увагу на тому, що розслідування зайшло у глухий кут
Фото: Олег Давиденко

У Києві на вулиці Грушевського під будинком президента Володимира Зеленського активісти вимагали не допустити "зливу" розслідування справи активістки Катерини Гандзюк.

Про це у Facebook повідомляють організатори акції, передає RegioNews.

Відомо, що активісти тримали у руках плакат із написом "Зеленський, визнай злив справи Гандзюк". Вони наголосили на тому, що будуть і надалі приходити під будинок Президента, до Офісу Президента чи на його офіційні зустрічі.

Ми хочемо знати, чи його слова про притягнення до відповідальності замовників вбивства Катерини Гандзюк не були порожніми обіцянками заради політичного піару", - йдеться у повідомленні.

Активісти підозрюють, що генпрокурор Венедіктова та керівники силових відомств не розповідають президенту про справжній стан речей.

Ми готові розповісти Президенту те, що не цікавить генпрокурорку, про відсутність доказів у матеріалах справи і про помилки слідства", - пишуть організатори.

Акція під будинком президента пройшла спокійно, порядок забезпечували правоохоронці, в тому числі поліція діалогу.

Нагадаємо, 27 квітня ОГПУ та СБУ заявили, що завершили слідство і офіційно оголосили підозрюваним про складання обвинувального акту та передачу його до суду.

Того ж дня біля Офісу Президента влаштували акцію протесту через стрімку передачу до суду справи про вбивство Катерини Гандзюк.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності