UA | RU
10 липня 2020, 10:30

Пожежі в Луганській області вдалося локалізувати, відкритого вогню немає - ДСНС

Триває підрахунок збитків, спричинених вогнем
Триває підрахунок збитків, спричинених вогнем
Фото: ДСНС

У Луганській області тривають заходи із ліквідації лісової пожежі, яка виникла 6 липня біля села Осколонівка Новоайдарського району Луганської області.

Про це повідомляє пресслужба ДСНС, передає RegioNews.

За даними рятувальників, пожежу вдалося локалізувати, загалом площа пройденої вогнем території склала близько 5 тисяч гектарів.

Відкритого горіння не спостерігається, продовжується проливання тліючої деревини в межах контрольованого периметру трьох окремих осередків (23, 25, 115 квартали Борівського та Охтирського лісництв)", - йдеться в повідомленні.

У ДСНС уточнили, що на місці події продовжують працювати 1169 рятувальників та залучено 228 одиниць техніки, зокрема 2 пожежних літаки.

На місці пожежі розгорнуто оперативний штаб, пункт життєзабезпечення, працює оперативна група ДСНС", - додали у відомстві.

Нагадаємо, внаслідок масштабних лісових пожеж на Луганщині зросла кількість жертв серед місцевого населення. Загальне число загиблих досягло семи осіб, госпіталізовано 27 осіб, з них 17 - діти.

9 липня пожежі на Луганщині визнали надзвичайною ситуацією регіонального рівня.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися