UA | RU
28 січня 2021, 18:13

Між Зеленським і Коломойським - "ніяких стосунків", - Єрмак

В Офісі президента заявляють про віддаленість президента від фінансових груп і олігархів
В Офісі президента заявляють про віддаленість президента від фінансових груп і олігархів
Фото з відкритих джерел

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак заявляє про відсутність будь-яких стосунків між бізнесменом Ігорем Коломойським і президентом Володимиром Зеленським.

Про це Єрмак розповів в інтерв’ю виданню НВ, передає RegioNews.

Наскільки мені відомо, ніяких (стосунків – ред.). Це перший президент України, який показав на своєму прикладі, що можна бути абсолютно віддаленим від фінансових груп, від так званих олігархів, - сказав Єрмак, відповідаючи на запитання, які стосунки зараз у президента з Коломойським.

Крім того, коментуючи взаємини Офісу президента з бізнесменом Рінатом Ахметовим, він наголосив: "У нас як в Офісу президента немає ні з ким жодних домовленостей".

Також, за словами Єрмака, нинішня влада, "напевно, єдина, яка не має телевізійного каналу".

Щодо так званих сфер впливу у фракції "Слуга народу" й орієнтації деяких депутатів на Коломойського й Ахметова, то Єрмак сказав: "Ви згадали фракцію "Слуги народу". Безумовно, 250 осіб - це величезна фракція. Звісно, є різні сфери впливу. Але, знову-таки, у нас дуже давно закінчився рабовласницький лад. Я не вірю в ці фрази та ці інсинуації, що хтось чиясь людина. Мені здається, дуже часто бажане видається за дійсне".

Як повідомлялося сьогодні, стало відомо, хто із "слуг народу” не голосував за призначення Вітренка міністром: серед них багато тих, хто прямо чи опосередковано пов'язаний з Коломойським.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики