UA | RU
03 червня 2020, 17:05

Арахамія розповів, хто може стати депутатом замість "Слуги народу" Ткаченка

Замість Ткаченка в Раду зайде колишній суддя
Замість Ткаченка в Раду зайде колишній суддя
Фото: Facebook

Замість нардепа фракції "Слуга народу" Олександра Ткаченка, якого планують призначити на посаду міністра культури, народним депутатом може стати юрист Денис Маслов.

Про це 3 червня під час спілкування з журналістами повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія, передає RegioNews.

Це пан Маслов - досвідчений юрист, тому він, можливо, буде працювати в іншому комітеті, але думаю, що це гідна заміна", - сказав Арахамія.

Згідно із даними декларації за 2018 рік, Маслов працював суддею Дніпровського райсуду міста Дніпродзержинська. Він закінчив юридичний факультет Дніпропетровського національного університету ім. О.Гончара і має другу вищу освіту за спеціальністю "банківська справа".

За даними ЦВК, Денис Маслов під час на позачергових парламентських виборів 2019 року був включений до виборчого списку партії "Слуга народу" під номером 138.

Нагадаємо, 1 червня під час засідання фракції "Слуга народу" було прийняте рішення про підтримку кандидатури Олександра Ткаченка на посаду міністра культури.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності