UA | RU
23 березня 2021, 20:44

В Одесі додатково розгорнули 120 ліжок для хворих на COVID-19

До роботи у "ковідному" відділенні залучать інтернів медуніверситету
До роботи у "ковідному" відділенні залучать інтернів медуніверситету
Фото з відкритих джерел

В Одеській міській лікарні №8 додатково розгорнули 120 ліжок для лікування хворих на COVID-19. Медичний заклад розпочинає приймати пацієнтів.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на прес-службу Одеської міської ради.

Ремонтні роботи завершені, обладнання й меблі розставлені по місцях, кисень підключено: Одеська міська лікарня №8 на Фонтанській дорозі починає прийом пацієнтів з COVID-19, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що до більшості встановлених у палатах ліжок підведено кисень, система киснезабезпечення підключена до двох кріоциліндрів по 2 тисячі літрів. Крім того, там встановили цифровий рентген-апарат, нові електроприлади, стабілізатори напруги, а також сучасну систему пожежної сигналізації.

Разом з тим сформували бригади медиків, що вестимуть прийом пацієнтів і надаватимуть кваліфіковану допомогу. До роботи в цьому відділенні буде також залучено інтернів Одеського національного медуніверситету.

У мерії нагадали, що в муніципальних лікарнях Одеси з початку епідемії розгорнуто 1059 ліжко-місць для госпіталізації хворих з COVID-19.

Як повідомлялося сьогодні, на Одещині ввели "червону" зону: "Рівень захворюваності перетворився на цунамі". Серед причин стрімкого росту називають байдужість та безвідповідальність населення.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...