UA | RU
21 жовтня 2021, 10:45

Михайло Добкін: Терехов, який провалив підготовку до COVID-19, забороняє лікарням Харкова приймати допомогу

В.о. мера Харкова Ігор Терехов, який нічого не зробив для боротьби з ковідом, залякує керівництво лікарень, не даючи їм приймати сторонню допомогу

Про це на своїй сторінці у "Фейсбук" написав лідер ГО "Наш Дім – Харків", кандидат на посаду харківського міського голови Михайло Добкін.

"Собака гавкає, караван йде. Нічого не зробив для організації боротьби з ковідом випадковий в.о. мера міста робить все, щоб не дати можливість іншим людям виправляти його прорахунки. Залякує керівництво лікарень, забороняє їм приймати сторонню допомогу, вкидає фейки в інформпростір!" - зокрема написав він.

"Друзі! Земляки! Харків'яни! Сіра особистість прикриває всі свої прорахунки тілами вчителів, лікарів, працівників комунальних підприємств і просто звичайними людьми. Хочу звернутися до всіх, хто став гарматним м'ясом у виборчій кампанії тимчасового керівника містом. Будете мовчати і терпіти, послужите йому службу", - звернувся Михайло Добкін до харків'ян.

"Він і так вас за людей не вважає, а після буде взагалі вважати вас за своїх кріпаків. Вам Харків довірив найдорожче, що у нас є: наших дітей, наше здоров'я, наш життєвий комфорт і безпеку. Ви місту і людям служите, а не сірості, що зайняла чуже крісло. Ваше керівництво Управління освіти, охорони здоров'я, комунальних підприємств таке ж тимчасове, як і нинішнє керівництво міста. Звикайте жити вільними. Це вже не за горами. Сподіваюся на розуміння. Щиро ваш, Михайло Добкін", - додав політик.

Також Михайло Добкін оприлюднив фотографії кисневої траси, вже прокладеної всередині Чорнобильської лікарні. "Через пару днів будемо робити розводку в палатах", - додав він.

Возможно, это изображение (в помещении и коридор)

Возможно, это изображение (в помещении)

Возможно, это изображение (в помещении)

Нагадаємо, 13 жовтня Михайло Добкін повідомив, що частину коштів своєї виборчої кампанії спрямував на потреби харківської медицини для протидії пандемії COVID-19. "Вирішив спрямувати частину коштів свого виборчого фонду мерської кампанії на потреби охорони здоров'я міста. Обійдуся без зовнішньої реклами", - повідомив Михайло Добкін, пообіцявши відзвітувати про те, на що підуть ці кошти.

Через два дні Михайло Добкін повідомив, що в першу чергу на кошти його виборчої кампанії було обладнано кисневими балонами 20 машин швидкої допомоги та 20 бригад медиків.

Пізніше Михайло Добкін повідомив, що його команда вже приступила до монтажу додаткової кисневої траси в одній з лікарень Харкова, що дасть додаткові 35-40 точок доступу до кисню для важких хворих COVID-19.

Як відомо, на Харківщині одна з найскладніших в Україні ситуацій з поширенням COVID-19. За минулу добу в області зафіксовано 1319 нових випадків інфекції, 34 людини померло. Ліжко-місця в харківських ковідних лікарнях закінчилися ще 23 вересня, люди лежать у лікарнях у коридорах, частину госпіталізують за межі міста до лікарень населених пунктів області.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
Голова Броварської РДА, який пʼяним збив людей на переході, буде звільнений, – ОВА
26 квітня 2024, 20:29
У Броварах п’яний голова РДА збив натовп людей
26 квітня 2024, 20:10
Росіяни активно штурмують на Новопавлівському та Авдіївському напрямках, – Генштаб
26 квітня 2024, 19:58
Окупанти здійснили майже 20 атак на Нікопольщину: наслідки
26 квітня 2024, 19:38
Кличко показав евакуацію лікарень у Києві
26 квітня 2024, 19:16
БМП, БТР та 9 окупантів: ССО показали, як знищують росіян на Донеччині
26 квітня 2024, 19:00
У Луцьку 14-річного хлопця уразило струмом на даху вагона: він помер у лікарні
26 квітня 2024, 18:54
Дуже високий рівень небезпеки: росіяни вивели у Чорне море два підводні ракетоносії
26 квітня 2024, 18:33
Росіяни видихнуться, саме в цей час у нас буде шанс наступати, – військовий експерт
26 квітня 2024, 18:20
На Херсонщині в полі трактор підірвався на міні
26 квітня 2024, 17:59