UA | RU
28 червня 2021, 22:50

Михайло Добкін: провокації проти "ДОБКІН ХАБ" - це від слабкості і страху тимчасової влади

Провокації проти "ДОБКІН ХАБ" відбуваються на замовлення тимчасової міської влади під прикриттям поліції через страх втратити контроль над Харковом

Про це сьогодні, під час спілкування з харків'янами на відкритті двох нових локацій " Добкін ХАБ", заявив міський голова Харкова в 2006-2010 роках, лідер громадської організації "Наш дім - Харків" Михайло Добкін.

За словами Михайла Добкіна, всі провокації проти "ДОБКІН ХАБ" відбуваються "від слабкості, тому що розмалювати ж нескладно, складніше щось створити, зробити так, щоб це служило не тільки тобі, але і людям".

"Чи завадять нам працювати? Ні. Я вам скажу більше - я приблизно розумію, хто це робить. Я навіть не думаю, що складно дізнатися, хто персонально це робить. Сьогодні поліція не на боці справедливості, сьогодні поліція працює з міською владою, а це - замовлення міської влади", - зазначив Михайло Добкін.

За його словами, дії провокаторів не в харківських традиціях, тому що "Харків – це місто творців, а не руйнівників".

"Але раз вони це роблять, значить вони переживають, бояться, значить ми все робимо правильно, значить те, що я роблю, приносить певний результат, і люди починають по-іншому дивитися на роботу всієї цієї ширми, яка називається сьогодні тимчасово виконуючою міською владою. Але це ширма, а не влада. Це люди, які не мають власного імені, власної харизми, власних успіхів або історії успіху. У них все чуже, вони приліпилися до слави Геннадія Кернеса, вони приліпилися до праці величезної кількості харків'ян, вони сьогодні користуються можливостями міністра внутрішніх справ Авакова", - заявив Михайло Добкін.

Крім того, він зазначив, що провокатори не залишаться безкарними, і після виборів всі обов'язково отримають "по заслугах".

Нагадаємо, вчора, 27 червня, невідомі обписали фарбою, заклеїли провокаційними наклейками і обсипали невідомою білою речовиною дві локації "ДОБКІН ХАБ". У ГО "Наш дім - Харків" зазначили, що раніше, 20 червня бійці в масках харківської націоналістичної організації" Фрайкор " вчинили акти вандалізму. Вони змалювали фарбою приміщення, де напередодні були відкриті перші три локації "ДОБКІН ХАБ" і куди прийшло багато харків'ян, яким небайдуже майбутнє нашого міста.

"Команда громадської організації "Наш дім - Харків" впевнена, що ця чергова провокація, яка відбувається через повну безкарність для виконавців і замовників подібних дій", - зазначили в громадській організації.

Нагадаємо, 19 червня, громадська організація "Наш дім - Харків" та її лідер, харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін відкрили перші три міські простори з новою філософією комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ".

А вже 20 червня члени націоналістичної організації " Фрайкор" розмалювали фарбою двері та вікна двох локацій "ДОБКІН ХАБ". Михайло Добкін вважає, що націоналісти діяли на замовлення міської влади.

"Мамкіни націоналісти, на замовлення тимчасового керівника Харкова, у світле Свято Святої Трійці теж прийшли в ХАБ записатися у волонтери. Але зробили це як завжди по-дебільному. Поліції, яка стояла в 15 метрах від того, що відбувається і байдуже спостерігала за всім - полум'яний привіт", - написав Михайло Добкін у своєму телеграм-каналі.

Як повідомлялося, сьогодні, 28 червня, громадська організація "Наш дім - Харків" та її лідер, харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін відкрили ще два міські простори з новою філософією комунікації з харків'янами "ДОБКІН ХАБ".

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
Ракетний удар по Балаклії: кількість поранених зросла до 11
25 квітня 2024, 22:07
Жительці Дніпра, яка намагалася продати дитину, суд обрав запобіжний захід
25 квітня 2024, 21:42
Черкащина потерпає від підтоплень: рятувальники зняли дроном масштаби стихії
25 квітня 2024, 21:07
Протягом доби відбулось майже 100 бойових зіткнень: вечірнє зведення Генштабу
25 квітня 2024, 20:38
Укрзалізниця змінила графік руху низки поїздів через ракетні удари Росії
25 квітня 2024, 20:16
Удар по залізничному вокзалу у Балаклії: з'явилися фото з місця прильоту
25 квітня 2024, 19:53
Корупційна справа Гринкевичів: оприлюднено перелік арештованого майна
25 квітня 2024, 19:44
Росія вбиває цивільних на Донеччині: 5 людей загинули, ще 8 постраждали
25 квітня 2024, 19:21
Керівникам шахти на Львівщині оголосили про підозру у торгівлі людьми
25 квітня 2024, 19:16
По Балаклії окупанти вдарили ракетою, 7 постраждалих перебували у вагонах
25 квітня 2024, 18:44