UA | RU
01 липня 2020, 10:01 570

Кривошеєв Ігор

Керівник Закарпатської обласної організації партії «Слуга народу»
Керівник Закарпатської обласної організації партії «Слуга народу»

Народний депутат України 9-го скликання від політичної партії "Слуга народу".

Профіль у Facebook

Профіль у Twitter

Народився 2 червня 1985 року

Освіта

Навчався на факультеті математики Ужгородського національного університету, але так його і не закінчив (на сайті Верховної Ради вказано, що у нього середня освіта). Про своє відрахування з університету Кривошеєв розповідає так:

Насправді мене не вигнали за прогули і не з першого курсу. До третього курсу я навчився на факультеті прикладної математики Ужгородського національного університету. А пішов з вишу сам - через конфлікт із деканом: мені не подобалося, як відбувається навчання, часто порушував гострі питання. Наприклад, чому люди, які йдуть на червоний диплом, не володіють англійською мовою, а отримують "відмінно"? Плюс на той момент у мене активно розпочиналася власна підприємницька діяльність, і я вирішив, що ці теревені "із владою" мені не цікаві, тому пішов своїм шляхом.

Кар’єра і бізнес

З 1998 року почав грати у командах КВК. Став керівником та капітаном команди КВК "Тяп-ляп" (збірна Ужгородського національного університету), адміністратором по hi-tech Закарпатської ліги КВК.

Зі слів Кривошеєва, він працював адміністратором в інтернет-клубі, верстальником в газеті "Закарпатські оголошення", чайним консультантом у супермаркетах.

Пізніше зареєструвався приватним підприємцем і у 2005-му році заснував івент-компанію "Comedy.org Event", що займається організацією весіль, розважальних заходів та виробництвом контенту для свят.

2009 –2016 рр. – входив до складу оргкомітету "Студентської республіки Закарпаття".

2010 р. – увійшов до оргкомітету всеукраїнської Студреспубліки-2010.

Став автором україномовної інтелектуальної гри "Ґік Ґеймз".

Також неодноразово брав участь у проекті "Ліга Сміху" представляючи м. Ужгород.

Політичний бекграунд

2012 р. – працював заступником керівника Ужгородського міського штабу партії "УДАР".

У 2012 році Кривошеєв став заступником керівника ужгородського штабу партії "Удар” Валерія Пацкана. Відомо, що Пацкан – вірний партнер Віктора Балоги, колишній дрібний мафіозі, був свідком у брудній справі проти Івана Різака, екс-губернатора Закарпаття та непримиренного критика Віктора Балоги.

Команда КВК "Тяп-Ляп”, капітаном якої був Кривошеєв, піарила "Удар”, дякуючи за фінансову допомогу у поїздках на ігри в Росію. Згодом Кривошеєв покинув партію через зближення "Удару” з БПП "Солідарність”.

2015 р. – Кривошеєв разом зі своїм колегою по компанії Comedy.org Event Олександром Свергуном організували піар-акцію велопробігу для новообраного на той час мера Ужгорода Богдана Андріїва.

Сам Андріїв, якого піарив Кривошеєв, у минулому член "Партії регіонів”, а у 2019 році став кандидатом у народні депутати від "Опозиційного блоку” та членом проросійської партії "Довіряй ділам”.

 2016 р. – разом з ужгородською командою "Тяп-Ляп” Ігор Кривошеєв взяв участь у "Лізі Сміху”. Саме тут він познайомився з майбутнім президентом України Володимиром Зеленським. Цікаво, що перед виходом на сцену, команда Кривошеєва дякувала за підтримку проросійському меру Ужгорода Богдану Андріїву, якому допомагала з піаром.

Після більш тісного знайомства з Володимиром Зеленським Кривошеєв став учасником ще одного проєкту "кварталівців” "ЧистоNews”.

2019 р. – під час президентських виборів очолював "Команду Зеленського" у Закарпатській області. Був довіреною особою Володимира Зеленського у територіальному виборчому окрузі № 68 (Закарпатська область).

У вересні 2019-го створив в Ужгороді open space коворкінг Зе! Платформа — партійний офіс відкритого формату.

2019 р. – обраний народним депутатом 9-го скликання від партії "Слуга народу” номером 37 у списку як член партії. Член однойменної фракції. 

Член Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики та природокористування, голова підкомітету з питань подолання наслідків Чорнобильської катастрофи.

Член Тимчасової слідчої комісії Верховної Ради України з питань розслідування можливих фактів порушення законодавства України та зловживання службовим становищем президентом Української асоціації футболу (Федерації футболу України), головою Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Верховної Ради України восьмого скликання Павелком А. В. при вирішенні питання фінансування та реалізації бюджетної програми "Будівництво футбольних полів зі штучним покриттям в регіонах України" у 2017—2018 роках.

 Заступник члена Постійної делегації у Парламентському вимірі Центральноєвропейської ініціативи. Секретар групи з міжпарламентських зв'язків з Чеською Республікою. Також входить до груп міжпарламентських зв'язків із Швейцарською Конфедерацією, Словацькою Республікою, Республікою Куба, Австрійською Республікою, Сполученим Королівством Великої Британії та Північної Ірландії та Італійською Республікою.

12 грудня 2019 року увійшов до складу Міжфракційного об'єднання "Гуманна країна", створеного за ініціативи UAnimals для популяризації гуманістичних цінностей та захисту тварин від жорстокості.

Родина

Дружина – Герзанич Оксана Володимирівна, працює в АТ "Комерційний інвестиційний банк". Син –Денис.

Декларація

У декларації Кривошеєва є земельна ділянка на Закарпатті у спільній власності із матір`ю і сестрою і квартира в Ужгороді у спільній власності з батьками, а також квартира у Києві, яку він орендує з 1 вересня 2019 року.

Транспортні засоби у декларації Кривошеєва відсутні.

Доходи Кривошеєва становили: дохід від підприємницької діяльності – 62 тис 7 00 грн, зарплата у Верховній Раді – 150 тис. 700 грн, дохід від відчуження майнових прав (продаж авта) – 190 тис. грн, допомога від "Слуги народу" на навчання – 17 тис 500 грн.

Зарплата дружини Кривошеєва за минулий рік становить 177 тис 300 грн.

Заощаджень у банках родина не має, готівкою задекларовано 505 тис грн та $32 тисячі.

 

 


18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися
29 лютого 2024
"Дія" для військових: яким буде новий додаток "Армія+" та чи надсилатимуть там електронні повістки
У Міністерстві оборони анонсували запуск окремого додатку для військовослужбовців – "Армія+". Новинка буде дещо схожою на "Дію", але спочатку користуватися нею зможуть лише чинні військовослужбовці. R...
Ситуація на фронті та втрати росіян: актуальна інформація від Генштабу
19 березня 2024, 08:04
Міноборони запроваджує нову систему отримання офіцерського звання та навчання для медиків
19 березня 2024, 05:41
В Україні зростає кількість пацієнтів зі ПТСР. Що треба знати про посттравматичний стресовий розлад
19 березня 2024, 04:27
Піротехніки показали, як розміновують Херсонщину
19 березня 2024, 03:12
У Полтаві поліція розслідує замах на вбивство 34-річного місцевого чоловіка
19 березня 2024, 02:04
Немовля померло у лікарні на Хмельниччині: акушер-гінекологу повідомили про підозру
19 березня 2024, 01:56
Одружись за $10 тис для виїзду за кордон: мешканка Львівської області організувала "весільний" бізнес
19 березня 2024, 00:29
У селі на Бериславщині загинули три особи, які розбирали FPV-дрон
18 березня 2024, 22:17
П'ять схем для ухилянтів: СБУ викрила нових організаторів "втечі" від мобілізації
18 березня 2024, 21:56
У Києві лише 25% переходів відповідають стандартам інклюзивності, — дослідження
18 березня 2024, 21:19
 
Гайдай Сергій Володимирович
Начальник Мукачевської РВА, ексголова Луганської ВЦА
Левченко (Буркін) Єгор Васильович
Російський наркобарон у розшуку
Кацуба Олександр Володимирович
Екс-заступник голови НАК "Нафтогаз" (2012-2014)
Всі досьє »