UA | RU
30 липня 2021, 12:59

На Рівненщині жінка на власному полі потрапила під комбайн

Фото Нацполіції в Рівненській області

На Рівненщині 29 липня під колеса комбайна на власному полі потрапила жінка

Про це повідомили на Facebook-сторінці Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги, передає RegioNews.

Жінку госпіталізували з переломами та забоями, водій був тверезим. І сама жінка, і комбайнер – жителі села Борове.

Інцидент трапився у полі в селі Борове Вараського району 0 17:25 під час збору зернових. Медики отримали виклик про те, що під комбайн потрапила жінка.

Травмована жінка була при свідомості та скаржилася на біль у ділянці грудної клітки. Їй надали медичну допомогу й транспортували до Зарічненської райлікарні, – повідомила старша лікарка оперативно-диспетчерської служби центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Любов Волинець.

Лікарка уточнила, що в травмованої попередньо діагностували перелом ключиці, закриту травму грудної клітки, перелом ребер справа, множинні забої та садна грудної клітки.

У Нацполіції області зазначили: наїзд стався, коли комбайн заїжджав на поле.

66-річна жінка саме розмовляла з напарником комбайнера, коли 30-річний односельчанин наїхав на неї, рухаючись заднім ходом. Правоохоронцям він пояснив: не бачив жінки. За результатами огляду з допомогою алкотестера – водій був тверезим, – розповіла пресофіцерка Нацполіції області Юлія Мозоль.

І додала: у чоловіка відібрали зразки крові. Усі обставини події встановлюють у рамках досудового розслідування за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до тяжких тілесних ушкоджень людині.

Як повідомлялося, на Рівненщині комбайн збив дитину. У селі Верхівськ Рівненського району Рівненської області у понеділок, 19 липня, о 19:20 комбайн збив 8-річного хлопчика.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...