UA | RU
04 лютого 2021, 15:19

У Кабміні анонсували кадрові зміни у регіональних митницях

Уряд готує запровадження ризик-орієнтованої системи перевірок на митниці
Уряд готує запровадження ризик-орієнтованої системи перевірок на митниці
Фото: із відкритих джерел

Найближчим часом у регіональних митницях відбудуться кадрові перестановки, їх готує голова Державної митної служби Павло Рябікін.

Як повідомляє Іnterfax-Україна, про це під час зустрічі із представниками Європейської Бізнес-асоціації заявив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, передає RegioNews.

Змінився керівник, він формує керівництво на рівні регіональних митниць на сьогодні. Я гадаю, найближчим часом це буде зроблено, і ви побачите перші кадрові зміни", - сказав глава уряду.

За його словами, Кабмін готує запровадження ризик-орієнтованої системи перевірок на митниці, спільного контролю на пунктах пропуску і навчальних програм для працівників.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Держмитслужба визначилася із тимчасовим керівником Львівської митниці і призначено керівника Чернігівської митниці.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики