UA | RU
21 квітня 2020, 16:16

Перший рік Зеленського: реакція соцмереж

21 квітня виповнюється рік, як Володимира Зеленського було обрано президентом України. Він досі залишається лідером народних симпатій, однак його рейтинг та рівень довіри і підтримки доволі сильно знизився
21 квітня виповнюється рік, як Володимира Зеленського було обрано президентом України. Він досі залишається лідером народних симпатій, однак його рейтинг та рівень довіри і підтримки доволі сильно знизився
Фото: скріншот відео

Під час виборчої кампанії Зеленський роздавав доволі багато обіцянок, більшість із яких покищо не була виконана, а значна частина була провалена

В річницю перебування на посту глави держави Зеленський отримує дуже багато критичних оцінок і зауважень, а в соцмережах українці залишають про його діяльність доволі критичні характеристики. RegioNews публікує найцікавіші реакції.

Народна депутатка Вікторія Сюмар переконана, що через рік після перемоги Зеленського на президентських виборах Україна перебуває у найбільш слабкому стані з часів Незалежності. На її думку, за цей рік Україна точно суттєво втратила свої зовнішньополітичні позиції.

"Підхід "нічого про Украіну без України" змінився на мінські домовленості Єрмака про переговори з сепаратистами за посередництва "Росії-миротворця", - зазначає вона.

Активіст та нардеп минулого скликання Ігор Луценко доволі іронічно відгукнувся про передвиборчі обіцянки Зеленського і події, які відбуваються зараз.

Народна депутатка від фракції "Слуга народу” і керівниця пресофісу партії Євгенія Кравчук переконана, що Зеленський зберігає популярність тількти завдяки тому, що залишається людиною.

Відомий український художник, ілюстратор і дизайнер Андрій Єрмоленко проілюстрував перший рік президентства Володимира Зеленського промовистим плакатом.

В мережі інтернет почали з'являтися навіть фотожаби, де порівнюються передвиборчі лозунги Зеленського і його заяви у відповідь на розгортання пандемії та економічної кризи.

А дехто воліє намагатися взагалі не святкувати цю подію.

А так описує не настання кінця епохи бідності депутат Івано-Франківської міської ради Андрій Грималюк.

Український Журналіст Сергій Щербина зазначає, що Зеленський все одно демонструє хороші соціологічні показники, і блискавичного падіння його рейтингу не відбулось. Однак він додає, що найближчим часом у Зеленського розпочнуться справжні проблеми.

Нагадаємо, 19 квітня 2019 року виповнився рік із часу проведення знаменитих дебатів на стадіоні Володимира Зеленського та Петра Порошенка. Тоді Зеленський поставив Порошенку ті питання, які для нього, очевидно, були пріоритетними.

Однак як написав у свожму блозі відомий журналіст Юрій Бутусов, більшість проблем, які озвучував Зеленський у своїх запитаннях, упродовж року його перебування на посаді не були вирішені, а деякі навіть поглибилися.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
Придавив спиляний ясень: на Запоріжжі під час незаконної вирубки дерев загинув чоловік
27 квітня 2024, 03:42
На Полтавщині суд визнав ухилянтом сімейного лікаря: проігнорував "бойову” повістку
27 квітня 2024, 01:14
На Житомирщині потяг на смерть збив 33-річну жінку
27 квітня 2024, 00:11
Найбільший пакет військової допомоги від США на 6 млрд доларів: що отримають ЗСУ
26 квітня 2024, 22:24
СБУ відреагувала на заяву представників Білорусі про удари по лікарнях Києва
26 квітня 2024, 21:25
ДТП у Броварах: відео моменту збиття людей та коментар поліції
26 квітня 2024, 21:10
Голова Броварської РДА, який пʼяним збив людей на переході, буде звільнений, – ОВА
26 квітня 2024, 20:29
У Броварах п’яний голова РДА збив натовп людей
26 квітня 2024, 20:10
Росіяни активно штурмують на Новопавлівському та Авдіївському напрямках, – Генштаб
26 квітня 2024, 19:58
Окупанти здійснили майже 20 атак на Нікопольщину: наслідки
26 квітня 2024, 19:38