UA | RU
18 серпня 2020, 17:24

Суд продовжив терміни розслідування у справі ексголови Кіровоградської ОДА Балоня

Розслідування триватиме до 26 листопада
Розслідування триватиме до 26 листопада

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) продовжили терміни розслідування у справі колишнього голови Кіровоградської ОДА Андрія Балоня до 26 листопада 2020 року.

Про це повідомили в прес-службі ВАКС, пише RegioNews.

Суд частково задовольнив клопотання детектива НАБУ і продовжив термін розслідування по справі Балоня та його підлеглого до 5 місяців. Також суд змінив умови запобіжного заходу для ексголови Кіровоградської ОДА.

Зокрема, обов'язок "не залишати місто Кропивницький без дозволу слідчого, прокурора або суду" змінено на "не відлучатися з Києва та Київської області без дозволу слідчого, прокурора або суду", - зазначили в ВАКС.

Нагадаємо, 25 червня, затримали голови Кіровоградської обласної державної адміністрації Андрія Балоня. За даними НАБУ він повинен був отримати від регіонального відділення одного з органів державної влади в області в цілому 1,8 млн грн неправомірної вигоди.

27 червня суд взяв під варту колишнього голову Кіровоградської ОДА Балоня та його спільника на 60 днів з правом внесення застави.

3 липня за екс-глави Кіровоградської ОДА Балоня внесли заставу. було внесено заставу за його підлеглого. У той же день обидва підозрюваних вийшли із СІЗО, отримавши особисті зобов'язання.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики