UA | RU
14 листопада 2020, 13:56

Суд арештував таксиста Uber, який збив пішоходів на зупинці у Києві

Він притягувався до адміністративної відповідальності упродовж останнього року
Він притягувався до адміністративної відповідальності упродовж останнього року
Фото: Суспільне

Шевченківський суд Києва відправив у СІЗО на два місяці водія таксі, який врізався у зупинку громадського транспорту у Києві, в результаті чого загинули двоє жінок.

Про це повідомляє "Суспільне”, передає RegioNews.

Під час судового засідання підозрюваний почав плакати і заявив, що нібито він всю ніч працював у таксі, а наркотиків не вживав.

Також він стверджує, що перед аварією хотів перелаштуватися із четвертого ряду в другий, але попереду не побачив автомобіль.

Які небезпечні маневри, я перестраювався. Я знаю, що я винний. Я нікуди не летів, я їхав 70-80 км", - заявив підозрюваний.

Адвокати просили для нього домашній арешт, однак суд вирішив, що водій буде перебувати у СІЗО. Також він сказав, що хоче надати фінансову підтримку родичам померлих.

За інформацією "Суспільного”, батьків у водія немає, він прописаний у тітки. Також відомо, що таксист вже притягувався до адміністративної відповідальності упродовж останнього року.

Як повідомляє спільнота "Київ оперативний”, раніше підозрюваний у соцмережах викладав відео, як він навмисно здійснює небезпечні маневри на великій швидкості під час руху дорогою із значним потоком автомобілів.

Нагадаємо, вранці 13 листопада на Великій кільцевій дорозі у Києві водій служби таксі Uber не впорався з керуванням та в’їхав у зупинку громадського транспорту, на якій перебували люди.

Внаслідок ДТП 41-річна жінка загинула на місці, 60-річна жінка померла у кареті "швидкої”, ще 2 осіб госпіталізували із травмами. Перевірка на алкоголь показала, що водій 1997 року народження не перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Цього ж дня водію Uber, який збив на зупинці людей, оголосили підозру

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...