UA | RU
12 жовтня 2020, 22:02

На Сумщині побилися кандидати у депутати від "Нашого краю" і "Сили людей"

Інцидент стався під час зустрічі останнього з виборцями
Інцидент стався під час зустрічі останнього з виборцями

Кандидат у депутати міської ради Тростянця на Сумщині від партії «Наш край» Валерій Партала подав заяву до поліції, в якій стверджує, що його однопартійців та його самого побили члени команди чинного міського голови Тростянця та кандидата на цю ж посаду Юрія Бови (партія «Сила людей»).

Про це пише RegioNews зпосиланням на Громадянську мережу ОПОРА.

Кандидат в депутати Тростянецької міськради від партії "Наш край" Валерій Партала звернувся до поліції із заявою про його побиття представниками "Сили людей". За його словами, це сталося під час агітаційного заходу чинного голови Тростянецької територіальної громади та кандидата на цю ж посаду Юрія Бови в селі Станова.

За словами Партали, на зустрічі він "викривав брехню міського голови", а бійка почалась із нападу на нього Володимира Злепка (заступника міського голови Тростянця), який намагався вирвати з його рук штатив.

Так як Юрій Бова використовує регулярно брехню в своїй агітації, я приїхав і знімав це. Ми потім це показуємо людям, щоб це могло бути предметом якихось позовів і так далі. До мене підійшов його заступник Злепко, вирвав у мене штатив із рук, вибив камеру, я відштовхнув від себе у результаті Злепка. Відео цього є. Після цього команда Юрія Бови натовпом накинулась на мене і в десять рук мене били", - пояснив Валерій Партала.

У свою чергу, Юрій Бова назвав поведінку Валерія Партали та його однопартійця Юрія Дудніка провокацією, а їхні заяви щодо побиття представниками партії "Сила людей" - брехнею.

На своїй сторінці в Facebook Юрій Бова написав:

Протягом всієї півторагодинної зустрічі, що проходила в толерантній і спокійній обстановці, ці "діячі" (йдеться про Валерія Парталу та Юрія Дудніка – ОПОРА) намагалися провокувати викриками, тиканням в мою адресу та перебиванням зірвати мій виступ і відволікали увагу присутніх більше ніж 30 жителів села. Бачачи, що зірвати зустріч не виходить, Валерій Партала очевидно вирішив діяти інакше і просто грубо відштовхнув заступника міського голови, кандидата в депутати від "Сили людей" Володимира Злепка, після чого останній ледь не впав. Моя спроба перешкодити таким діям наразилася на замах штативом з відеокамери, яким Валерій Партала спробував вдарити і мене... Вважаємо такі дії брехливою черговою провокацією проти мене і моєї команди, проти людей, що нас підтримують".

Крім того, міський голова зазначив, що подібні дії вчиняли представники партії "Наш край" на агітаційних зустрічах "Сили людей" у селі Люджа та в місті Тростянці по вулиці Луніна.

В обласному управлінні поліції Сумщини підтвердили факт звернення Валерія Партали. Наразі правоохоронці проводять перевірку.

Нагадаємо, у Сумах представники "ЄС" передали меру Лисенку "золотий унітаз" .

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
Мобілізація автомобілів: як працюватиме нова норма закону
16 квітня 2024, 22:11
У Києві над підтопленою ділянкою метро просів асфальт
16 квітня 2024, 21:22
Протягом доби ворог здійснив понад 40 авіаударів по Україні: зведення Генштабу ЗСУ
16 квітня 2024, 20:53
Зеленський анонсував розгляд на РНБО питання щодо онлайн-казино
16 квітня 2024, 20:32
Невідомі стріляли у лебедя, який живе у парку Полтави
16 квітня 2024, 20:19
Київський прокурор оселився у котеджному містечку, справою якого займається його відомство, - Bihus.Info
16 квітня 2024, 19:51
Волиняни намагалися дроном відправити сигарети до Польщі: відео
16 квітня 2024, 19:36
Після тривоги на станціях київського метро виникла тиснява
16 квітня 2024, 19:24
Розформування 67-ї бригади "Правого сектора": у Сухопутних військах виступили з заявою
16 квітня 2024, 19:16
Мера Білгород-Дністровського звинуватили у побитті хлопця посеред міста — подробиці скандалу
16 квітня 2024, 19:04