UA | RU
06 лютого 2021, 16:40

Генпродюсер телеканалу "112 Україна" балотуватиметься у Раду від ОПЗЖ

Довибори у Верховну Раду призначені на березень 2021 року
Довибори у Верховну Раду призначені на березень 2021 року
Фото: Артем Марчевський/Facebook

Генеральний продюсер телеканалу "112 Україна" Артем Марчевський балотуватиметься від партії "Опозиційна платформа - За життя" на проміжних виборах до Верховної Ради по округу №50 (Донецька область).

Як передає RegioNews, про це йдеться у заяві на сайті політсили.

Зазначається, що таке рішення члени ОПЗЖ ухвалили на партійному з'їзді. Кандидатуру Марчевського як "керівника молодіжного крила ОПЗЖ" делегати з'їзду підтримали одноголосно.

У коментарі виданню "Новини Донбасу" він підтвердив, що досі продовжує працювати генеральним продюсером телеканалу "112 Україна" та не бачить конфлікту інтересів у поєднанні партійної діяльності та роботи медіаменеджера.

Нагадаємо, 2 лютого своїм указом президент Зеленський ввів персональні санкції проти соратника Медведчука і його телеканалів.

Сам Зеленський пояснив, що телеканали з "пулу Медведчука" фінансуються країною-агресором і підривають "євроатлантичний курс".

3 лютого у Мінкульту заявили, що проситимуть YouTube заблокувати канали NewsOne, ZIK та "112 Україна".




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися