UA | RU
03 грудня 2020, 21:43

Зеленський записав звернення до мешканців Кривого Рогу перед другим туром виборів мера

Він закликав мешканців прийти на дільниці, зробити явку 95%, і проголосувати
Він закликав мешканців прийти на дільниці, зробити явку 95%, і проголосувати
Фото: Офіс президента

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення до мешканців міста Кривий Ріг, у якому він народився, і в якому у неділю, 6 грудня відбудеться другий тур виборів міського голови.

Відео оприлюднило видання Страна.UА, передає RegioNews.

Мене завжди хвилює майбутнє рідного Кривого Рогу, в якому б куточку України я не знаходився і в якому б статусі не перебував. В цю неділю, 6 грудня, відбудеться другий тур виборів міського голови. 6 грудня ви обиратимете людину, якій на наступні 5 років довірите долю нашого міста”, - сказав Зеленський.

Він закликав мешканців міста поставитись до цього вибору відповідально, "не лінуватись, іти на дільниці та нарешті обрати мера, на якого давно заслуговує Кривий Ріг”.

Давайте у цей день зробимо рекордну явку по країні, нехай це буде символічна для нашого міста цифра 95. Агітувати я ні за кого з кандидатів не можу, але це і не потрібно, ви люди розумні, самі все знаєте”, - додав президент.

Нагадаємо, 6 грудня в місті відбудеться другий тур виборів мера, за посаду міського голови будуть змагатися кандидат від партії "Слуга народу" Дмитро Шевчик та кандидат від "Опозиційної платформи - За життя" Костянтин Павлов.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики