UA | RU
16 жовтня 2020, 18:31

У Хмельницькому кандидат в мери від "слуг” просила студентів за неї агітувати

Вона працює деканом факультету Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії
Вона працює деканом факультету Хмельницької гуманітарно-педагогічної академії
Фото: Facebook

У Хмельницькому кандидатка на посаду міського голови від партії “Слуга народу” Інна Ящук закликала студентів вишу, у якому вона працює, знайти по 5 друзів, які б проголосували за неї, а також ставити “лайки” на її сторінці у Facebook.

Про це повідомляє Громадянська мережа ОПОРА, передає RegioNews.

Зокрема, активісти оприлюднили відео, яке їм надали студенти академії.

Я простягаю вам руку дружби, як завжди... Хочу просити вас, щоб ви сьогодні взяли свій блокнот, і знайшли 5 друзів, і попросили їх проголосувати за мене: бабусі, дідусі, родичі, знайомі. Спасибі вам величезне. Я думаю, що це для вас не складно”, - говорить на відео Інна Ящук.

Вона також попросила студентів заходити щодня на її політичну сторінку в Facebook і ставити "лайк”, "щоб ми довели, що не лише ферми ботів можуть керувати нами”.

Спасибі вам величезне, і чекаю вашої допомоги. Без вас я потону, врятуйте мене! Дякую ще раз!”, - каже кандидатка від "Слуги народу”.

У коментарі активістам ОПОРИ Ящук заявила, що перебуває у відпустці, і "просто запропонувала студентам, хто хоче зі мною зустрітися, і студенти відгукнулися”.

Я попросила, що є правило протягнутої руки: якщо людині потрібна допомога, то вона простягає руку. І я їм сказала, що я, як своїм друзям, ви мене знаєте, як ніхто краще, я прошу у вас допомоги”, – пояснила кандидатка.

Вона також заявила, що не вважає свої дії тиском на студентів, оскільки "просто по-людськи просила”.

Кандидатка також зазначила, що планує зустріч зі студентами, оскільки не всі студенти, які мали бажання її послухати, змогли долучитися до відеоконференції.

Нагадаємо, 300 гривень за голос: на Донеччині зафіксували підкуп виборців.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики