UA | RU
18 серпня 2020, 12:41

Міськрада Харкова витратить на новорічне прикрашання міста більше 4 мільйонів

Композиції мають бути змонтовані до 15 грудня
Композиції мають бути змонтовані до 15 грудня
Фото: flickr

У Харкові комунальне підприємство "Міський інформаційний центр" планує витратити 4,323 млн грн на святкове новорічне оформлення центру міста.

Про це повідомляє портал публічних закупівель "Прозорро", передає RegioNews.

На порталі закупівель розміщено тендер на прикрашання майдану Свободи, майдану Конституції, а також перехрестя вулиць Вернадського та Гімназійної набережної.

Зокрема, на майдані Свободи планують встановити конструкції "Новорічна ялинка", розбірний навіс і композицію із новорічними персонажами, а на майдані Конституції - "Світлову ялинку". На перехресті вулиці Вернадського та набережної відкриють "Льодову Ялинку".

В аукціоні на загальну суму 4,325 млн грн. перемогло ТОВ "Насус Трейд". Згідно із документацією, композиції мають бути змонтовані до 15 грудня, а з 31 січня 2021 року розпочнеться їхній демонтаж.

Нагадаємо, Рух "Чесно" подав до суду на Харківську міськраду. Активісти просять суд зобов'язати відповідача надати копії документів, за повторне сканування яких мерія Харкова вимагала гроші.

НАБУ перевірить 5 колишніх нардепів через компенсацію за житло, ще один екснардеп вже засуджений за отримання незаконної компенсації.

11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...