UA | RU
17 травня 2021, 14:46

Чернівецька мерія продала авто мера на аукціоні

Торги відбулися на платформі державних закупівель ProZorro
Торги відбулися на платформі державних закупівель ProZorro
Фото molbuk.ua

У Чернівцях міськрада за допомогою аукціонних торгів продала автомобіль Mercedes, яким раніше користувався міський голова, за 229 тисяч гривень.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на molbuk.ua.

Місяць тому Чернівецька міськрада оголошувала, що продаватиме свої автомобілі. На підготовку процедури знадобився один місяць часу.

Участь у торгах брали люди з усієї України. За мерський "Мерседес" змагалися 14 учасників, хоча бажаючих було значно більше. Торги відбувались у три раунди. Відповідно, ціна стартувала із позначки 102 тис грн, а продати авто вдалося за 229 тис грн, - повідомив секретар виконавчого комітету міськради Сергій Добржанський.

За його словами, переможцем аукціону став житель міста Дніпро.

Тепер людина, яка виграла в аукціоні, має підписати угоду з Чернівецькою міськрадою, сплатити гроші, після чого почнеться процедура перереєстрації транспортного засобу.

Окрім того, міській раді вдалося продати на аукціоні автомобіль Geely. Вартість автівки стартувала з 50 тис грн, а реалізувати машину вдалося за 65 тис грн. Переможцем торгів став мешканець Чернівців.

Щодо інших автівок, які були виставлені на аукціонні торги, то їх повторно відправлять на продаж.

Інші авто будемо виставляти на аукціон знову. Бо там заявилось лише по одному учаснику. А коли в торгах бере участь лише один гравець, то система блокує можливість проведення аукціону, – повідомив посадовець.

Як повідомлялося 19 квітня, Чернівецька мерія оголосила, що розпродує автівки. На що будуть витрачені кошти, отримані з аукціону, поки що невідомо.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики