UA | RU
28 жовтня 2020, 21:20

"Слуги народу" і "ЄС" заявили про підтримку Віктора Євпака у другому турі виборів в Черкасах

Суперником Євпака буде чинний мер міста Анатолій Бондаренко
Суперником Євпака буде чинний мер міста Анатолій Бондаренко
Фото: Віктор Євпак Facebook

Представники партій "Слуга народу" та "Європейська солідарність" підтримали кандидата в мери Черкас від партії "Голос" Віктора Євпака.

Про це пише RegioNews з посиланням на сторінку лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка у Facebook та місцеве видання "Прочерк".

Лідер "Євросолідарності" Петро Порошенко на своїй сторінці в соцмережі заявив, що політсила прийняла рішення про підтримку Євпака.

Наша партія і я, як її лідер, прийняли рішення про підтримку кандидата в мери міста Черкаси від партії "Голос" Віктора Євпака", - йдеться в повідомленні.

Ми прийняли рішення про підтримку кандидата на міського голову міста Черкас від партії "Голос" Віктора Євпака

Закликаємо усіх представників проєвропейських і проатлантичних сил до об'єднання. Переконаний, лише через це об'єднання ми зможемо перемогти. Напередодні іншого туру місцевих виборів, до якого пройшли кандидати від проєвропейських сил, ми хочемо без будь-яких умів зробити перший, дуже важливий крок. Наша партія і я, як її лідер, прийняли рішення про підтримку кандидата на міського голову міста Черкаси від партії "Голос" Віктора Євпака. Із першого до останнього дня кампанії "Європейська Солідарність" і я, як її лідер, зазивали усі проєвропейські, євроатлантичні, демократичні сили об єднатися, бо абсолютно неприйнятно, коли вони розпорошені по всіх регіонах. Ми усі усвідомлюємо рівень загроз, які зараз стояти перед Україною. Зовнішнополітичних, пов'язаних із РФ – гібридної війни проти нашої держави, яка триває вже 7 років. Вони хотіли скористатися місцевими виборами, спрямувавши свої зусилля на дестабілізацію ситуації всередині країни та на реалізацію російського та проросійського сценарію федералізації країни. Внутрішньополітичних – через некомпетентність і дилетанство "зеленої влади", та аполітичних – пандемія коронавірусу, яка створює небачений рівень загрози для безпеки і здоров'я кожного громадянина України. У цих умовах для нас є неприйнятною позиція "яка різниця", ми не можемо лишатися байдужими, коли на сході і півдні України у боротьбі проти ОПЗЖ, "Майбаху", "шаріївців" та іншого непотребу ми лишилися сам-на-сам. Інші демократичні сили або не висували своїх кандидатів і самоусунулися, або проводили окрему політику, яка не призвела до перемоги. Дякую виборцям, які підтримали нас по всій Україні і, особливо, на сході: у Краматорську, де рівень нашої підтримки у Донецькій області більший, ніж у "Слуг", в об єднаних громадах, де ми присутні у Донецькій, Луганській областях, у Харкові, у Дніпрі, Запоріжжі, Одесі, Миколаєві, Херсоні – усюди. Дякую кожному, хто проголосував за "Європейську Солідарність" і забезпечив нашій політичній силі перше місце за присутності в усіх радах, і рівень підтримки, який ми наростили із 2019 року вдвічі. Кожному, хто підтримав нас – дякую!

Posted by Петро Порошенко on Wednesday, October 28, 2020

У той же час черкаське видання "Прочерк" повідомляє, що голова Черкаського обласного осередку партії "Слуга народу" Олександр Завітневич також заявив про те, що партія підтримує представника "Голосу" на виборах міського голови.

Нагадаємо, за даними екзит-полу у Черкасах буде другий тур виборів мера, в який вийшли Анатолій Бондаренко і Віктор Євпак.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися
Міномети, артилерія та дрони: росіяни за день обстріляли 12 громад на Сумщині
28 березня 2024, 21:49
Ворог атакує Україну дронами: які області в небезпеці
28 березня 2024, 21:35
Житель Закарпаття побив до реанімації колишню дружину, його затримали
28 березня 2024, 21:25
Співробітника Київського ТЦК викрили на "схемі" з автомобілями
28 березня 2024, 21:02
Внаслідок обстрілів Харківщини поранені троє людей
28 березня 2024, 20:34
У високопоставленого київського митника виявили необґрунтовані активи на 8,6 млн грн
28 березня 2024, 20:16
Росіяни протягом дня десять разів обстрілювали Дніпропетровщину — фото руйнувань
28 березня 2024, 19:48
Ворожі обстріли та удари ЗСУ по позиціях росіян: актуальні дані Генштабу про ситуацію на фронті
28 березня 2024, 19:21
"Джавелін" проти танка: Військові показали "вибухове" відео з передової
28 березня 2024, 19:04
Житель Тернополя став "багатодітним" батьком трьох литовських дітей за $4500
28 березня 2024, 18:43