UA | RU
10 липня 2020, 09:35 650

Неклюдов Владлен

Керівник Донецької обласної організації партії “Слуга народу”
Керівник Донецької обласної організації партії “Слуга народу”

Народний депутат України 9-го скликання від політичної партії "Слуга народу".

Владлен Неклюдов народився 13 жовтня 1973 року у Кривому Розі.

Профіль у Facebook

Канал Неклюдова в YouTube

Сторінка депутата на сайті Верховної Ради

Освіта

Закінчив юридичний факультеті Київського національного економічного університету за спеціальністю юрист-економіст.

Також закінчив юридичний факультет Одеської національної юридичної академії.

Кар'єра і бізнес

Із 1998 року почав працювати в органах прокуратури. Працював прокурором відділу з нагляду за органами, що ведуть боротьбу з організованою злочинністю прокуратури Дніпропетровської області.

У 2015 році брав участь у конкурсі на керівника Криворізької прокуратури, за результатами тестування зайняв 14 місце із 16 кандидатів.

Політичний бекграунд

2019 р. – під час парламентських виборів балотувався від партії "Слуга народу” під номером 36 у списку. Був обраний народним депутатом України.

Член Комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності, голова підкомітету з питань діяльності органів прокуратури.

Член фракції "Слуга народу”. Входить до міжфракційних об’єднань "Українці у світі”, "БлокчейнФоЮкрейн”, "Дніпро”.

Сім'я

Одружений на Вікторії Неклюдовій, у подружжя є син Тихон і дочка Єлізавета.

Декларація

Згідно із даними декларації народного депутата за 2019 рік Владлен Неклюдов вказав зареєстроване місце проживання у кімнаті площею 18 м кв у місті Дніпро, яка перебуває у власності "Дніпровського центру професійно-технічної освіти". Із серпня 2019 року він орендує квартиру в Києві площею 92.8 м кв.

Він також вказав зареєстроване місце проживання у квартирі площею 69 м кв в Кривому Розі. З 2010 року Неклюдов користується автомобілем Ніссан Алмера 2008 року випуску, ціна якого вказана 96 тис грн.

У власності дружини депутата є земельна ділянка площею 1000 м кв у Кривому Розі, яка була набута у власність у 2012 році.

Заробітна плата Неклюдова у прокуратурі Дніпропетровської області за 2019 рік склала 274 тис 671 грн. В якості народного депутата він отримав 161 тис 913 грн. зарплатні. Додаткове благо від партії "Слуга народу" склало  23 тис 953 грн. Також нардеп вказав, що у 2019 році отримав подарунок у грошовій формі у розмірі 300 тис грн від своєї матері Неклюдової Катерини.

Нардеп вказав, що зберігає готівкою 450 тис грн. На рахунках у "Приватбанку” він має 130 тис 595 грн.

Скандали

12 липня 2019 року мешканці Кривого Рогу прийшли з плакатами на зустріч, яку президент Зеленський проводив у місцевому навчальному закладі. Вони хотіли привернути увагу Зеленського до на той час кандидата в народні депутати Владлена Неклюдова. За словами мітингувальників, Неклюдов був прокурором у справі, по якій згодом Європейський суд з прав людини визнав порушення Україною права жителя Кривого Рогу свободу та особисту недоторканність. Вони стверджували, що Неклюдов, будучи, державним обвинувачем, виконував свою роботу неякісно.

Неклюдов став відомим як автор власних пісень в стилі "шансон”. Він займався вокалом, публікував записи своїх пісень в YouTube та записував власні кліпи. Також він виступав на вечірках, корпоративах та перед друзями. В листопаді 2016 року Неклюдов опублікував відеозапис, де він співає для Віктора Пшонки, колишнього генерального прокурора часів Януковича. Тоді журналісти охрестили Неклюдова "співаючим прокурором”.

Неклюдов був учасником скандальної зустрічі депутатів від партії "Слуга народу” в ресторані "Околиця” Кривого Рогу 25 вересня 2019 року. Крім Неклюдова, в зустрічі брали участь Юрій Коряченков, Володимир Захарченко, Юрій Кісель, Олена Криворучкіна і В’ячеслав Медяник. Вони обговорювали призначення начальника поліції Кривого Рогу і обіцяли політичний "дах" від місцевої поліції. Аудіозапис розмови оприлюднив нардеп Антон Поляков.

24 квітня під час на позачергового засідання Верховної Ради депутати скасували штрафні бали за порушення Правил дорожнього руху, які існували з 2015 року. Ініціатором законопроекту про скасування штрафних балів став народний депутат Владлен Неклюдов.

Неклюдов був фігурантом скандалу, коли в червні 2020 року нібито за розпорядженням голови Офісу президента Андрія Єрмака, народні депутати Микола Тищенко та Владлен Неклюдов почали збирати підписи за відставку голови комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Сергія Бабака. Вони говорили нардепам, що Зеленський хоче призначити Бабака міністром, і для цього потрібно проголосувати за його відставку. Згодом депутати, які поставили свої підписи, їх відкликали.

7 липня 2020 року Неклюдов під час відкриття регіональної приймальні Донецької обласної організації партії "Слуга народу” продемонстрував булаву, з якою президент Зеленський знімався у фільмі "Слуга народу”. Він заявив, що цей реквізит - символ успіху партії, і запропонував передавати її від однієї обласної організації "Слуги народу” до іншої.

 


26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
ТЦК мобілізують українських далекобійників під час повернення з-за кордону
29 квітня 2024, 17:47
Снайпери ССО знищили російських піхотинців на Донеччині
29 квітня 2024, 17:19
На Одещині викрили канал переправлення жінок за кордон у трудове рабство
29 квітня 2024, 16:59
У Рівному загорівся житловий будинок, постраждали троє людей
29 квітня 2024, 16:55
Росіяни знову обстріляли Кізомис на Херсонщині: є поранений
29 квітня 2024, 16:53
Італійські благодійники передали для України три автомобілі швидкої допомоги
29 квітня 2024, 16:34
У ТЦК розповіли, чи можуть українські чоловіки зараз оновити військово-облікові дані за кордоном
29 квітня 2024, 16:30
Місце України – в НАТО: Столтенберг назвав головну умову членства в Альянсі
29 квітня 2024, 16:20
На Вінниччині тепловоз протаранив легковик: є загиблий
29 квітня 2024, 15:58
На Львівщині двоє людей постраждали через укуси змій
29 квітня 2024, 15:37
 
Литвиненко Олександр Валерійович
Секретар Ради національної безпеки та оборони
Харченко Регіна Владиславівна
В.о. мера Запоріжжя, секретарка Запорізької міської ради
Поліщук Ігор Ігорович
Міський голова Луцька
Всі досьє »