UA | RU
14 червня 2021, 12:34

У центрах вакцинації зробили понад 30 тисяч щеплень проти COVID за вихідні

Фото з відкритих джерел

За минулі вихідні в центрах масової вакцинації проти коронавірусу щепили 31 305 громадян. Найбільшу кількість охочих зафіксували у Києві, Дніпрі та Львові

Про це повідомляє пресслужба МОЗ, передає RegioNews.

12-13 червня в центрах масової вакцинації у 16 регіонах України проти COVID-19 щепили 31 305 людей, з них 15 924 у суботу та 15 381 у неділю, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що щеплення отримали громадяни, котрі записалися до листа очікування в додатку чи через сайт "Дія" або за допомогою контакт-центру МОЗ.

Як повідомили у відомстві, цими вихідними працювало 50 центрів вакцинації, зокрема:

13 центрів у Дніпропетровській області,

8 - у Львівській області,

7 - в Одеській області,

5 - у Полтавській області,

3 - в Херсонській області,

2 - в Київській області,

2 - в Чернівецькій області,

2 - у Хмельницькій області,

по одному в Тернопільській, Рівненській, Вінницькій, Кіровоградській, Житомирській, Черкаській, Харківській областях та в Києві.

У МОЗ додають, що найбільше щеплень за два дні зробили в Києві на базі Міжнародного виставкового центру - 6 410, у Дніпрі у 12 центрах - 3 145 та у Львові у трьох центрах - 2 968.

Як повідомлялося, у Києві 12 червня COVID-щеплення отримала рекордна кількість людей. За суботу, 12 червня, у Києві вакцинувались від коронавірусу понад три тисячі осіб, що є рекордною кількістю з початку кампанії з імунізації у місті.

10 червня стало відомо, що перша країна ЄС визнала українські свідоцтва про COVID-вакцинацію. Україна й Угорщина домовилися про взаємне визнання свідоцтв про вакцинацію проти коронавірусу.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики