UA | RU
06 червня 2021, 16:42

У "Слуг народу" запропонують ще мінімум 7 законопроєктів, які регулюватимуть діяльність олігархів

Фото з відкритих джерел

Окрім законопроєкту про деолігархізацію буде ще запропоновано щонайменше 7 додаткових законопроєктів

Про це повідомила народна депутатка від "Слуги Народу”, заступниця голови Комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Євгенія Кравчук, передає RegioNews з посиланням на пресслужбу партії.

Щонайменше 7 додаткових законопроєктів буде ще запропоновано В Україні окрім законопроєкту про деолігархізацію, оскільки законодавче поле, яке регулює діяльність олігархів, недостатнє.

За словами Кравчук, наразі в Україні недостатнє законодавче поле, яке регулює діяльність олігархів. Тому й необхідно ухвалити законопроєкт про деолігархізацію. Крім нього, зазначає депутатка, буде ще запропоновано щонайменше 7 додаткових законопроєктів.

Це антимонопольне законодавство, зміни до закону про політичні партії, вочевидь, буде пакет законів великий. Є рішення, що готуються у процесі. Це нормально, — додає Євгенія Кравчук.

Як повідомлялося, олігархат становить загрозу нацбезпеці, тому це питання рівня РНБО. Нардеп від "Слуги народу" пояснив, чому саме РНБО формуватиме реєстр олігархів.

Нагадаємо, 2 червня в Раду внесли закон президента Зеленського про олігархів.

Також 4 червня стало відомо, що Зеленський має намір винести питання про статус олігархів на всеукраїнський референдум.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності