UA | RU
04 березня 2021, 17:12

До Ради зараз пройшли б чотири партії, - опитування

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг"
Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг"
Фото з відкритих джерел

Якби парламентські вибори відбувалися найближчої неділі, то до Верховної Ради потрапили б чотири партії – «Слуга народу», «Опозиційна платформа «За життя», «Європейська солідарність» і «Батьківщина».

Про це свідчать результати соціологічного опитування, проведеного Центром "Соціальний моніторинг", передає RegioNews.

Згідно з результатами опитування, з тих, хто буде голосувати і визначився з вибором, "Слугу народу" готові підтримати 21,9% респондентів, ОПЗЖ - 21, 3%, "Європейську солідарність" - 15% і "Батьківщину" - 11,3%.

За партію "Сила і честь" проголосувало б 4,9% опитаних, за "Українську стратегію Гройсмана" - 4,1%, "Радикальну партію Олега Ляшка" - 3,5%. Зіпсували б бюлетень - 3, 4%.

Соціологічне опитування проводилося Центром "Соціальний моніторинг" із 19 до 28 лютого методом індивідуального інтерв'ю за місцем проживання серед 3017 респондентів у всій Україні, за винятком тимчасово окупованих територій Донбасу та Криму.

Статистична похибка становить від 1,1% до 1,9%.

Як повідомлялося 19 лютого, майже 60% українців не хочуть бачити Зеленського президентом вдруге, - опитування. Хотіли б, щоб Зеленський обирався ще раз, трохи більше чверті опитаних.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності