UA | RU
21 січня 2021, 17:05

Підозрюваного у вбивстві працівника Адміністрації Порошенка засудили на 8 років

15 березня 2019 року його знайшли мертвим на одній із вулиць Києва місцеві мешканці
15 березня 2019 року його знайшли мертвим на одній із вулиць Києва місцеві мешканці
Фото: із відкритих джерел

У четвер, 21 січня Шевченківський районний суд Києва засудив до восьми років позбавлення волі громадянина Вірменії за розбійний напад на працівника Адміністрації президента Олександра Бухтатого, який стався в березні 2019 року.

Про це повідомляє пресслужба Київської міської прокуратури, передає RegioNews.

За інформацією слідства, 14 березня 2019 року в Києві на вулиці Багговутівській обвинувачений разом зі спільником зустріли потерпілого та завдали чоловіку не менше чотирьох ударів в область голови. Наступного дня його тіло знайшли місцеві мешканці.

Загиблим виявився співробітник тодішньої Адміністрації президента України Олександр Бухтатий. Згодом правоохоронці заарештували громадянина Вірменії за підозрою в нападі.

За результатами судового розгляду Шевченківський районний суд міста Києва визнав обвинуваченого винним за ч. 2 ст. 187 КК України і засудив до 8 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Обвинувачений визнав свою провину частково.

Матеріали по співучаснику злочину виділені в окреме кримінальне провадження, досудове розслідування в якому триває", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, у центрі Києва в підземному переході вбили чоловіка, від отриманих травм 30-річний потерпілий помер на місці події.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики