UA | RU
18 грудня 2020, 16:02

Детективів не пустили в Офіс президента для вручення підозри Татарову

Йому сьогодні мають вручити повідомленні про підозру в корупційному злочині
Йому сьогодні мають вручити повідомленні про підозру в корупційному злочині
Фото: із відкритих джерел

Детективів Національного антикорупційного бюро (НАБУ) та прокурорів Спеціалізованої антикорупційної прокуратури (САП) не впустили в приміщення Офісу президента для вручення підозри заступника голови Офісу Зеленського Андрія Єрмака Олегу Татарову.

Про це в Telegram повідомив народний депутат від фракції "Європейська Солідарність” Олексій Гончаренко, передає RegioNews.

Детективи мають провести обшук в кабінеті та на робочому місці Олега Татарова, і вручити йому підозру.

Олег Татаров фігурує у кримінальному провадженні щодо передачі хабаря есперту МВС та фальсифікації експертизи по справі забудовника Максима Микитася.

За даними моїх джерел, детективи НАБУ і прокурори САП прийшли в Офіс президента вручити підозру Татарову і провести обшук на його робочому місці. І ... їх не пустили в будівлю Офісу Президента”, - написав Гончаренко.

Нагадаємо, 18 грудня ЗМі повідомили, що САП виписало підозру заступнику Єрмака Олегу Татарову.

НАБУ розслідує справу стосовно заступника керівника Офісу президента Олега Татарова про можливу причетність до фальсифікації експертизи по справі Максима Микитася.

Олег Татаров також відреагував на інформацію про те, що голова САП підписав вручення йому підозри, він буде доводити свою невинність і пообіцяв "гідно відповісти".




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися