UA | RU
07 вересня 2020, 17:21

Підпал автівки нардепа Лероса: Поліцію просять допитати "слугу" Тищенка

З відповідним клопотанням звернулися адвокати Лероса
З відповідним клопотанням звернулися адвокати Лероса
Facebook

Столичну поліцію просять допитати народного депутата України Миколу Тищенка у справі про підпал автомобіля народного депутата Гео Лероса.

Про це повідомила юридична компанія "Міллер", яка представляє інтереси Лероса, у Facеbook, передає RegioNews.

"Адвокатами нашої компанії до Печерського управління поліції ГУ НП України подано клопотання про допит Миколи Тищенка у справі щодо підпалу авто народного депутата Гео Лероса. Поведінка та публічні висловлювання Тищенка з приводу вищезазначеного інциденту дають підстави припускати, що він може володіти певною інформацією стосовно події злочину", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що у випадку відмови органу досудового розслідування у розгляді їхнього клопотання, адвокати подадуть скаргу до суду. Юристи додали, що надалі планують звернутись з аналогічними клопотаннями стосовно допиту як свідків інших високопосадовців, які можуть бути причетними до підпалу автівки Лероса.

Нагадаємо, вночі 28 серпня народному депутату Гео Леросу, який активно критикує роботу Офісу президента та Андрія Єрмака, спалили автомобіль.

1 вересня Гео Лероса виключили із фракції "Слуга народу". Перед тим він у парламенті звинуватив президента у зловживанні владою.

Того ж дня стало відомо, що проти нардепа Гео Лероса відкрили кримінальну справу.

Також повідомлялося, що Державне бюро розслідувань викликає на допит нардепа Гео Лероса.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики