UA | RU
01 вересня 2020, 14:57

Зеленський у Полтаві відкрив новітній кардіоцентр

Він перебуває у Полтавській області з робочим візитом
Він перебуває у Полтавській області з робочим візитом

Президент Зеленський відвідав Полтавський обласний клінічний кардіоцентр, який будувався у рамках програми “Велике будівництво”.

Про це повідомляє видання "Новини Полтавщини”, передає RegioNews.

Сьогодні разом із Президентом Володимиром Зеленським переконалися, що будівництво завершене. Вже за кілька тижнів розпочнеться прийом пацієнтів. І тут вперше на Полтавщині проводитимуть операції на відкритому серці”, – заявив голова Полтавської ОДА Олег Синєгубов.

За словами Зеленського, центр будували багато років, і побачене його вразило.

Те, що я побачив, дійсно вражає... жодного разу я не бачив державну лікарню чи центр такого рівня. Тут є все – і діагностика, профілактика, реабілітація, хірургія на найвищому рівні, найкраща техніка з професійним персоналом”, – сказав Зеленський.

За його словами, корпус оснащений новітнім обладнанням, що дасть змогу знизити смертність від серцево-судинних і судинно-мозкових захворювань.

Його почали будувати в 2016 році, загальна вартість будівництва склала 407,5 млн грн, яке фінансувалося за гроші обласного та державного бюджетів.

Нагадаємо, Зеленський приїхав на Полтавщину, він представить кандидатів на місцеві вибори.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися