UA | RU
30 вересня 2020, 13:41

Виготовлення наркотиків: на Миколаївщині інспектор патрульної поліції постане перед судом

Троє злочинців у гаражі влаштували нарколабораторію
Троє злочинців у гаражі влаштували нарколабораторію
Фото: Facebook

Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування відносно чотирьох учасників організованої злочинної групи, до складу якої входив інспектор взводу однієї з рот Управління патрульної поліції в Миколаївській області.

Про це передає RegioNews з посиланням на ДБР.

Впродовж вересня 2019 року троє учасників організованої злочинної групи пристосували приміщення гаражу під лабораторію з виготовлення психотропної речовини амфетамін", - йдеться у повідомленні.

У подальшому учасники організованої групи, за участю інспектора патрульної поліції, незаконно збували мешканцям Миколаєва виготовлену психотропну речовину.

Під час проведення обшуків у лабораторії та за місцями проживання учасників організованої групи виявлено обладнання, яке використовувалося для виготовлення психотропної речовини - амфетаміну в особливо великих розмірах.

У ході розслідування задокументовано 17 епізодів злочинної діяльності зазначеної організованої групи. Обвинувальний акт щодо учасників організованої групи за ч. 1- 3 ст. 307, ч. 3 ст. 313, ч. 1 ст. 311, ч. 1 та 2 ст. 309, ч. 1 ст. 263 КК України направлено до суду.

У разі доведення вини цим особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, одеські поліцейські зловили наркокур'єра з вантажем кокаїну на мільйон гривень.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики