UA | RU
15 березня 2021, 17:09

Юлія Мендель запускає власне ТВ-шоу

Шоу прес-секретаря президента вийде на телеканалі, існуючому на бюджетні гроші
Шоу прес-секретаря президента вийде на телеканалі, існуючому на бюджетні гроші
Фото з відкритих джерел

На цьому тижні на Телеканалі Дом і UATV російською стартує щотижневе ТВ-шоу "Погляд з Банкової з Юлією Мендель". Це авторський проект прес-секретаря президента України.

Про це повідомляється на Facebook-сторінці телеканалу "Дом", передає RegioNews.

Телеканал інформує, що Юлія Мендель буде коментувати актуальні події, ділитися своїми висновками про те, що відбувається, робити прогнози спеціально для населення, що проживає на тимчасово окупованих територіях Криму і Донбасу. Їй можна буде ставити питання в соцмережах, а у неділю вона буде відповідати на них.

Телепрем'єра першого епізоду відбудеться вже 21 березня.

В соцмережах уже жваво обговорюють новину, що прессекретарка глави держави подалася в телеведучі.

Журналіст програми "Схеми" Михайло Ткач з сарказмом зауважує, що "держава не збідніє, якщо прессекретар президента буде ділитися своїми "прогнозами і висновками" на державних телеканалах. Шоу маст гоу он".

У коментарях користувачі мережі жартують: "так канікули в школі, от і нові експерти", "зупинила дефолт – може собі дозволити", "неясно про малозрозуміле з Юлією Мендель".

Шеф-редактор суспільно-політичного мовлення Телеканалу "Дом" Олексій Мацука пояснює, що "цей контент створюється спеціально для жителів ОРДЛО" і що "це круто, що з людьми почався такий діалог".

Вона колишня журналістка, зараз вона прессекретар президента, що підвищує статус комунікації з мешканцями непідконтрольних територій. Дуже шкода, що ми починаємо цей діалог так пізно, - додав Мацука.

Як повідомлялося, 9 березня Мендель розповіла, за якої умови Зеленський піде на другий термін. Для цього президенту потрібно виконати хоча б половину своєї програми.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності