UA | RU
09 липня 2021, 18:15

Багаторічний екс-начальник столичної комунальної служби перевезень оскаржує в ОАСК своє звільнення

Колишній начальник комунальної служби перевезень Київської міськдержадміністрації Сергій Савтир в Окружному адміністративному суді Київ оскаржує своє звільнення.

Як пише Regionews з посиланням на прес-службу ОАСК, відповідний позов вже надійшов до суду.

Екс-чиновник вимагає відновити його на посаді і виплатити заробітну плату за час вимушеного прогулу.

Крім того, Сергій Савтир просить суд скасувати розпорядження мера Києва Віталія Кличка, яким чиновника звільнили з займаної посади, а на його місце тимчасово призначили Володимира Прудова.

За цим позивач просить суд, до розгляду позову по суті, призупинити дію розпорядження вищевказаних розпоряджень. Відповідна його заява надійшла до суду разом з позовом.

На даний момент суд вирішує чи є підстави для відкриття провадження за позовом і призупинення дій розпоряджень.

Нагадаємо, що Київський міський голова Віталій Кличко 29 червня звільнив багаторічного начальника комунальної служби перевезень КМДА Сергія Савтиря.

Пізніше заступник голови КМДА Костянтин Усов заявив, що всім без винятку співробітникам комунальної служби перевезень повідомили про звільнення. За його словами, є підстава вважати, що вся команда служби працювала в інтересах окремої групи перевізників.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності