UA | RU
16 липня 2021, 10:58

До Харкова заїхали відомі "гречкосії" з команди Березенка для створення "сіток" на вибори - Михайло Добкін

У Харкові сьогодні почали створюватися "сітки" - масштабні схеми з підкупу виборців, які вибудовують технологи з команди народного депутата восьмого скликання від "Європейської солідарності" Сергія Березенка

Про це розповів міський голова Харкова( 2006-2010), лідер громадської організації "Наш Дім - Харків" Михайло Добкін в інтерв'ю програмі "Ежу понятно" з Оленою Бондаренко – новому проєкту видання Vesti.ua.

"Заїхала команда Березенка - відомих гречкосіїв. Вони створюють зараз тут "сітки". Ми готуємося з цим боротися. Небезпеки глобальної не бачимо, але проблеми, ясна річ, будуть. Була б на нашому боці поліція, то і переживати було б нічого. Якщо поліція буде їх прикривати, то буде трохи складніше", - сказав політик.

Разом з тим, Михайло Добкін зазначив, що його команда знає про це і готується боротися з подібними схемами підкупу виборців.

"Ми все одно їх на білий світ витягнемо. А вони прямих сонячних променів не люблять. Їм треба, щоб було тихо, темно – це їхня атмосфера", - зазначив політик.

Також, за його словами, чим більше знакових людей візьме участь у виборах харківського міського голови в жовтні, тим менше можна буде підтасувати результати, а опоненти до цього готуються.

Нагадаємо, раніше Михайло Добкін говорив про те, що "всі політтехнологи, вся команда, яка вибудовувала сітку Сергію Березенку - вони всі сьогодні працюють у штабі мого головного опонента, сплітаючись у зміїному оргазмі з людьми Авакова".

Також ЗМІ писали, що в Харкові на в.о. мера Ігоря Терехова сьогодні працюють технологи Петра Порошенка, які зайняті створенням виборчих "сіток". Керує цим процесом народний депутат восьмого скликання від "ЄС" Сергій Березенко, який обкатав подібну схему на виборах у Чернігові в 2015 році, коли він балотувався до парламенту по 205-му округу. А пізніше - на виборах в 2019-му році ці "сітки" будувалися по всій Україні для Петра Порошенка. Зокрема, йдеться про Олександра Грановського, який на парламентських виборах-2019 балотувався на мажоритарному окрузі в Харкові.

Більш того, за інформацією ЗМІ, до Харкова був присланий відомий фахівець з даної схеми – політтехнолог Дмитро Касьянов, який вибудовуватиме "сітки" для в.о. мера Ігоря Терехова. ЗМІ писали, що з побудовою виборчої кампанії йому допомагав керівник президентського штабу Петра Порошенка Сергій Березенко.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
У Раді зареєстрували постанову про звільнення міністра агрополітики Сольського
24 квітня 2024, 18:37
Зарізали та сховали тіло в підвалі: харків’янка за кілька тис. грн замовила вбивство співмешканця
24 квітня 2024, 18:35
У Львові військовий за хабар в 3000 доларів обіцяв влаштувати мобілізованого у тилову частину
24 квітня 2024, 18:20
На Полтавщині біля річки помер 13-річний хлопець – поліція з’ясовує обставини
24 квітня 2024, 17:54
По передмістю Сум завдали ракетного удару
24 квітня 2024, 17:36
Мешканець Дніпра продавав наркотики в іграшках
24 квітня 2024, 17:31
На Дніпропетровщині ППО збила ракету Х-59
24 квітня 2024, 17:18
В Україні пройшли "брудні" дощі: у ДСНС розповіли, чи є загроза
24 квітня 2024, 16:57
У Сумах пролунали вибухи
24 квітня 2024, 16:51
Півтисячі жителів села на Закарпатті можуть залишитись без води через глиняний кар’єр "Голден тайлу"
24 квітня 2024, 16:44