UA | RU
15 липня 2021, 15:27

Харківська влада тиражує фейки проти команди Михайла Добкіна, - Заява ГО "Наш Дім - Харків"

У соцмережах поширюється фейкова інформація з метою дискредитувати на майбутніх мерських виборах команду громадської організації "Наш Дім - Харків" та її лідера, харківського міського голову в 2006-2010 роках Михайла Добкіна

Про це йдеться в заяві ГО "Наш Дім - Харків", оприлюдненій на офіційному сайті організації.

За інформацією авторів заяви, один з харківських Telegram-каналів з пошуку роботи розмістив оголошення "про набір активних людей для проектної роботи в період з 1 серпня по 31 жовтня. Серед вимог: добре знати свій район і його жителів, бути комунікабельним, доводити справу до кінця, а також бути політично активним. При цьому, головним аспектом зазначено - любити рідне місто. За такий набір якостей обіцяють дуже високу зарплату - 27 тисяч гривень".

"Інші ж Telegram-канали, які пов'язані з виборчим штабом опонента, - йдеться в заяві, - опублікували фейкове листування, в якому нібито роботодавець спілкується з потенційним здобувачем: в ній прямо називається кандидат, на якого потрібно працювати агітатором".

Команда громадської організації "Наш Дім - Харків", лідером якої є Михайло Добкін, офіційно заявляє, що ніяких оголошень про набір людей на будь-яку роботу не розміщувала і не замовляла: "Більше того, громадська організація "Наш Дім – Харків" працює і буде працювати виключно з тими харків'янами, які поділяють наші ідеї та цінності і готові співпрацювати з нами на волонтерських засадах. Всі охочі знають, що можуть в будь-який день з 9 до 18-00 прийти в один з хабів і отримати всю інформацію про роботу команди і її лідера".

Команда "Наш Дім - Харків "розцінює такі дії як "чергову провокацію з боку опонента – нинішньої тимчасової міської влади, яка використовує різні "чорнушні" методи для дискредитації команди Михайла Добкіна".

В організації також вважають, що використання подібних методів спрямоване в першу чергу на обман харків'ян. "Це в черговий раз доводить, що тимчасовий очільник міста ні перед чим не зупиниться у своєму бажанні перемогти", – йдеться в заяві.

В організації також зазначили, що це "не перший випадок, коли харківська міська влада влаштовує провокації. Так, раніше комунальні служби Харкова за наказом в.о. мера Ігоря Терехова демонтували всі білборди, що містять рекламу Михайла Добкіна і газети "Время Добкина". Також вже неодноразово влаштовувалися провокації щодо "ДОБКІН ХАБів".

Нагадаємо, 4 липня ГО "Наш Дім - Харків" заявила, що харківська влада проводить незаконний демонтаж конструкцій із зовнішньою рекламою газети "Время Добкина" і харківського міського голови в 2006-2010 роках Михайла Добкіна, який є головним конкурентом в.о. мера Харкова Ігоря Терехова на майбутніх мерських виборах.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
У двох містах Росії спалили тепловози: що відомо
29 квітня 2024, 04:40
Росіяни продаватимуть квартири і будинки українців, які виїхали з ТОТ, – Федоров
29 квітня 2024, 03:20
Штурмують на мотоциклах: під Бахмутом Сили оборони знищили російську техніку
29 квітня 2024, 02:25
Модернізовані F-16 дадуть змогу знищувати російські Су-35, — експерт про перелом у війні
28 квітня 2024, 19:00
За тиждень РФ втратила понад 6500 солдат та майже 850 одиниць техніки
28 квітня 2024, 18:00
У ДТЕК повідомили, скільки разів РФ атакувала українські ТЕС
28 квітня 2024, 17:30
Українські розвідники знищили нову російську антидронову РЛС вартістю 100 тисяч доларів
28 квітня 2024, 16:52
У Запоріжжі росіяни атакували промисловий обʼєкт – ОВА
28 квітня 2024, 16:09
Ситуація загострилась: Сирський пояснив, що відбувається фронті
28 квітня 2024, 15:52
У Запорізькому цирку з висоти зірвалися неповнолітні гімнасти – поліція
28 квітня 2024, 15:29