UA | RU
09 липня 2021, 12:56

Харків'яни висміяли в соцмережах агітаційні ролики Терехова

Тимчасово виконуючий обов'язки Харківського міського голови Ігор Терехов почав оприлюднювати в соцмережах свої агітаційні ролики з циклу "Сучасні історії Харкова". Однак був висміяний харків'янами

Один з роликів присвячений регіональному Центру надання адміністративних послуг, який був відкритий ще три роки тому президентом Петром Порошенком. У ролику Терехов ходить по абсолютно порожній будівлі і розповідає, як пишається тим, що напівзруйнований радянський "Будинок побуту" був реконструйований в "такий класний Центр".

У той же час, в коментарях до цього ролика прості харків'яни тут же нагадали Терехову, що Центр працює погано, а люди змушені вистоювати за довідками довгі черги.

Так користувач Світлана Маяцька написала: "Здание возможно и красивое.... А вот с порядком внутри, вам бы узнать лично. В любом кабинете, находятся царицы. Люди по полдня стоят в очередях. Согнать народ в кучу, как..."

Ще один ролик "Сучасних історій Харкова" оприлюднив у себе на сторінці в "Фейсбуці" депутат міськради Дмитро Булах. Цей ролик присвячений Храму жінок-мироносиць, відкритий у 2015 році-6 років тому.

На відео Терехов заявляє:"для мене була велика честь брати участь у будівництві цього храму". В. о. мера запросив глядачів до храму, але попередив: "говорити там не буду, поділюся своїми думками". Кадри з Тереховим всередині храму супроводжує закадровий голос, що озвучує думки в. о. мера, який явно не належить Терехову.

Сам депутат Булах назвав цей ролик "Наркоманія і життя", а користувачі соцмережі висміяли Терехова, режисуру ролика і текст, який зачитували Терехов і актор в ролі його думок.

"Уже второй ролик смотрю, такое впечатление, что всё делали на скорую руку. В обоих текстах постоянная тавтология. Ужассс", - написав Олексій Андрєєв.

"Участвовать в строительстве храма - да я помню, как терех там раствор месил. Ясен хер, что Терех участвовал - он же всю жизнь у кормушки", - зазначив Олексій Давиденко.

"Жаль, что он лично не участвовал в постройке нового моста. Потому что в его постройке никто не участвовал, в Харькове не строят новые мосты, только латают старые. И конечно Бог видит, кто сколько украл", - додав Роман Рябов.

"Такие предвыборные ролики - это позор для города, подарившего человечеству "Скучное лицо" и "давай всё по-новой". Я б денег не дал", - зазначив Павло Стольник.

Нагадаємо, дострокові вибори харківського міського голови призначені на 31 жовтня 2021 року. В даний час Терехов активно веде виборчу компанію, хоча формально виборчий процес в Харкові ще не стартував.

Раніше повідомлялося, що харків'яни обурені тим, що Терехов піариться на висадці дерев, але робить це там, де раніше ним же очолювана мерія дерева вирубала.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності