UA | RU
26 лютого 2020, 10:34

На Чернігівщині міряють температуру приїжджим із Білорусі

Перевіряють людей, які погано себе почувають, їдуть з аеропортів або країн, де був зафіксований коронавірус
Перевіряють людей, які погано себе почувають, їдуть з аеропортів або країн, де був зафіксований коронавірус
Фото із сайту Прикордонної служби

Як повідомляє RegioNews із посиланням на Суспільне, температуру в пасажирів, які в’їжджають в Україну перевіряють прикордонники у міжнародному пункті пропуску "Нові Яриловичі".

Здебільшого перевіряють людей, які погано себе почувають, їдуть з аеропортів або країн, де був зафіксований коронавірус, пояснює начальник відділу прикордонної служби "Добрянка" Юрій Байдич.

У разі виявлення підвищеної температури або можливих ознак коронавірусу з пункту пропуску людину забере "швидка" Ріпкинської районної лікарні. Прикордонники міжнародного пункту пропуску "Нові Яриловичі" забезпечені термометром для вимірювання температури, масками і рукавичками.

"Ми перевіряли людей і з КНР, опитували і ніяких ознак не було виявлено", - сказав Юрій Байдич.

Нагадаємо, вчора в пункті пропуску "Тиса" на Закарпатті приїжджим почали міряти температуру. Температурний скрінінг проводиться для всіх пасажирів у основних аеропортах України. Такі заходи Уряд вжив для недопущення поширення коронавірусу на території України.

На Закарпатті госпіталізували хворого, який мав контакт з китайцем. Пізніше підтвердили, що в госпіталізованого жителя Закарпаття коронавірус не знайшли. Хворих на коронавірус лікуватимуть в обласній інфекційній лікарні. Заклад укомплектували усім необхідним, провели навчання для персоналу.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися