UA | RU
25 березня 2020, 11:44

На Прикарпатті затримали співорганізаторку порнобізнесу

Жінка незаконно виготовляла, збувала й розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру
Жінка незаконно виготовляла, збувала й розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру
Фото: Поліція Івано-Франківської області

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

24 березня в ході кримінального провадження за ч. 3 ст. 301 (Ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України слідчі затримали мешканку Львова 1998 р.н., яка перебувала у міжнародному розшуку за вчинення злочинів, пов’язаних із виготовленням та розповсюдженням відео файлів порнографічного характеру.

Нагадаємо, у січні 2018 року правоохоронці затримали шістьох осіб, мешканців Івано-Франківської та Донецької областей, які у Івано-Франківську у складі організованої злочинної групи протягом 2017 – 2018 років створили студію для виготовлення відеопродукції порнографічного характеру та збували в Інтернет.

Зловмисників поліцейські затримали в порядку ст. 208 ККУ. Усім було обрано судом запобіжний захід – тримання під вартою.

У ході слідства правоохоронці встановили причетність ще однієї особи. Зловмисниця тривалий час переховувалась на території однієї із країни ЄС. Поліцейські оголосили її у міжнародний розшук. 24 березня її затримали у Львові.

Нагадаємо, на Тернопільщині затримали жінку, яка вербувала дівчат для сексуальної експлуатації. Обвинувачена запропонувала двом дівчатам у скрутному матеріальному становищі "високооплачувану" роботу у європейській країні.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики