UA | RU
04 грудня 2020, 09:05

Блогер висміяв невідомих експертів, які розхвалюють міністра Чернишова

У публікаціях "високо оцінюється робота голови Мінрегіону"
У публікаціях "високо оцінюється робота голови Мінрегіону"
Фото: з відкритих джерел

У ЗМІ з'явилися публікації, в яких всіляко вихваляється міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов устами неназваних "експертів".

Про це на своїй сторінці в "Фейсбук" написав економічний експерт Фонду суспільної безпеки та блогер Юрій Гаврилечко, передає RegioNews.

За його словами, "Чернишов повинен поставити пам'ятник "невідомому експерту", оскільки сьогодні в ЗМІ поширюються позитивні публікації про його роботу з подачею у вигляді "експертної думки". При цьому імена цих експертів не називаються".

Як приклад Гаврилечко навів статтю "Експерти позитивно оцінили роботу Олексія Чернишова у складі Кабміну".

"В даному випадку "безіменні" експерти, все як один бадьоро і дружно відзначилися в оспівуванні особливих успіхів міністра Олексія Чернишова. Мовляв, просто диво, а не чиновник. І на критику реагує толерантно і конструктивно, і президентський проєкт "Велике будівництво", так ретельно контролює, що практично на 100% план робіт виконується (ну як на 100% - будівництво шкіл на 100%, все інше, включно з дорогами - на 95%), і грошей на це з "ковідного фонду" ні копійки не взяв. Ну і "вишенька на торті": виявляється, на "думку експертів", саме Чернишов успішно провів адміністративно-територіальну реформу, завдяки тому, що "вдалося налагодити діалог з місцевим самоврядуванням", у чому йому допоміг досвід роботи на посаді глави державної обласної адміністрації в Київській області!" - зазначив Гаврилечко.

При цьому він нагадав, що на посаді голови Київської ОДА Чернишов пропрацював з 28 жовтня 2019 по 3 березня 2020 року. "Тобто ... 4 календарні місяці та один тиждень. З урахуванням же новорічних свят, реально, близько 3,5 місяців. І ось за цей час він отримав досвід, що дозволив йому провести адмінтерреформа? Так він просто геній публічного адміністрування якийсь! Ну просто ненаукова фантастика і повторення порошенківських "144 реформ"!" - додав блогер.

Також він висловив здивування, ким з колег-експертів дійсно "високо оцінюється робота голови Мінрегіону Олексія Чернишова", додавши, що особисто він вже пів року бачить "виключно коментарі" фак-апів", починаючи від провалу реформування такого корупційного монстра як ДАБІ паном Чернишовим "і закінчуючи" чудесами з "Великим будівництвом".

"Шановні представники ЗМІ, не вважайте за працю, публікуючи ту чи іншу експертну думку - не полінуйтеся послатися на експерта і привести хоч парочку його регалій. Для вас це не складе особливих труднощів, а експерту - приємно. І його колеги зможуть, якщо що, підтримати його своїм коментарем. Плюс до цього, ще й на інтерв'ю для вашого видання погодяться в майбутньому з більшим завзяттям і пристрастю. До того ж слід пам'ятати і про те, що деанонімізація завжди викликає більше довіри, ніж, нехай і заслужене і перевірене часом джерело типу "ОБС" (одна баба сказала)", - підсумував Гаврилечко.

Як раніше повідомляв RegioNews, "Велике будівництво": Якими "схемами на дорогах" найближче оточення підставляє Зеленського.

Нагадаємо, новорічний подарунок Зеленському: Міністр Чернишов провалить "Велике будівництво" під ялинку.

Також повідомлялося, що міністр Чернишов намагається уникнути відповідальності за провалену реформу ДАБІ.

Як вважає експерт Глеба, міністр Чернишов свідомо зірвав реформу ДАБІ та має за це відповісти.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
В Україні можуть мобілізувати багатодітних батьків: названо умову
24 квітня 2024, 05:03
Школярів на окупованих територіях змушують збирати для росіян дрони, — Федоров
24 квітня 2024, 03:32
Прикордонники знищили комплекс дальнього спостереження РФ
24 квітня 2024, 02:20
Під Луцьком чоловік намагався вкоротити собі віку, зістрибнувши з труби котельні
24 квітня 2024, 01:30
Скільки потрібно ракет ATACMS, щоб роздовбати російську ППО у Криму
24 квітня 2024, 01:00
Поклав тіло матері у валізу та залишив у парку: жителя Тернополя відправили під суд
24 квітня 2024, 00:18
Будинки, літаки та авто: суд конфіскував майно колаборанта Балицького та його родини
23 квітня 2024, 22:19
Як повернути після війни українців, які виїхали за кордон: основні фактори
23 квітня 2024, 21:41
Військовий на Волині розстріляв двох колег по службі: суд обрав йому покарання
23 квітня 2024, 21:11
Припинення видачі документів за кордоном: в МЗС виступили з роз'ясненнями
23 квітня 2024, 20:51