UA | RU
19 жовтня 2020, 13:57

У комунальній бібліотеці Чернівців агітували за кандидатів однієї з партій

Поліція вже порушила справу
Поліція вже порушила справу
Фото: ОПОРА

У Чернівцях спостерігачі громадянської мережі ОПОРА зафіксували агітаційні матеріали у приміщенні комунальної бібліотеки.

Як передає RegioNews, про це повідомили на сайті ОПОРИ.

"18 жовтня у приміщенні комунальної бібліотеки-філії №6, котра знаходиться на вулиці Білоруській, будинок 22, що у мікрорайоні Калічанка, представниця ОПОРИ зафіксувала плакати на користь кандидатів у депутати від політичної партії "Народний контроль"", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що один із плакатів із зображенням кандидатки Тетяни Босовик був прикріплений у вікні із внутрішньої сторони приміщення.

На вхідних дверях приміщення бібліотеки було прикріплено плакат на користь кандидата на посаду міського голову від "Народного контролю" Михайла Яринича, та ще один на користь кандидата в депутати від цієї ж партії Івана Федорійчука.

Всі три плакати містили політичну символіку "Народного контролю" та лозунг "Разом зробимо більше!".

У коментарі ОПОРІ голова партійного осередку партії "Народний контроль" у Чернівцях Іван Гончарюк сказав, що нічого не знає про розміщення агітації кандидатів від цієї партії у бібліотеці, а також припустив, що кандидати могли не знати про порушення агітації.

За цим фактом ОПОРА звернулася до правоохоронних органів. Поліція зареєструвала заяву. Справа розслідується.

Нагадаємо, раніше ОПОРА зафіксувала, що на Буковині 22 виборчі комісії працювали без печаток.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності