UA | RU
17 червня 2020, 13:29

Арахамія розповів, коли "Слуга народу" проведе перші праймеріз

Від фракції у праймеріз візьмуть участь п'ять кандидатів на посаду мера Києва
Від фракції у праймеріз візьмуть участь п'ять кандидатів на посаду мера Києва
Фото: з відкритих джерел

Глава фракції "Слуга народу" Давид Арахамія заявив, що вже в кінці липня партія "Слуга народу" проведе соціологічні праймеріз на висунення єдиного кандидата в мери Києва.

Про це повідомляє RegioNews з посиланням на РБК-Україна.

Це буде відомо - соціологія. Соціологічний так званий праймеріз. Він буде ближче до кінця наступного місяця. Щоб розуміти всю ситуацію. В інших політичних партіях також будуть відомі кандидати. І буде фінальне остаточне рішення вже після цього", - пояснив він.

Нардеп зазначив, що від фракції в праймеріз будуть брати участь п'ять кандидатів на посаду мера Києва. Однак існує велика ймовірність, що Олександр Ткаченко не буде приймати участь у внутріпартійному відборі через те, що він очолив Міністерство культури.

Всі, хто мають намір брати в цьому участь, підуть окремо, вони в більшості члени нашої фракції і партії. Тому, роблячи позитивні кроки вони так чи інакше посилюють позиції нашої партії. Від нашої фракції: Качура, Дубинський, Ткаченко, Тищенко і пані Верещук. П'ять", - додав Арахамія.

За його словами, на сьогоднішньому засіданні фракції не будуть обговорювати праймеріз.

Раніше повідомлялося, що кандидати в мери Києва від "Слуги народу" обговорили формат проведення праймеріз. У партії нібито ще не визначилася з кандидатом на місцевих виборах у Києві.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності