UA | RU
16 червня 2020, 21:32

У центрі Одеси сталася бійка зі стріляниною

На Французькому бульварі з'ясовували стосунки два бандитських угрупування
На Французькому бульварі з'ясовували стосунки два бандитських угрупування

У центрі Одеси біля одного з ресторанів на Французькому бульварі сталася бійка зі стріляниною і різаниною.

Про це повідомили в поліції Одеській області, пише RegioNews.

Учасники стрільби зникли з місця події на двох машинах

Поліція ввела план "Перехоплення" — розшукується автомобіль Toyota Land Cruiser "чорного кольору, а також BMW без номерів", – йдеться в повідомленні.

Попередньо встановлено, що між групою невстановлених осіб сталася сварка, в ході якої її учасники зробили кілька пострілів і втекли. З місця події правоохоронці вилучили гільзу, ймовірно, від травматичної зброї.

У поліції додали, що було відкрито кримінальне провадження за статтею "Хуліганство", всі обставини і особи, причетні до сутички, встановлюються.

У той же час видання "Думська" з посиланням на прокуратуру передає, що в центрі міста з'ясовували стосунки дві бандитські угруповання.

Одеський підприємець, що працює в сфері IT-технологій, спробував дати відсіч організованому злочинному угрупуванню колишнього кікбоксера, що нині перебуває в розшуку, який нав'язував айтішнику свій "дах" (вимагав платити данину)", - зазначили журналісти.

Бізнесмен звернувся за допомогою до своїх київських знайомих, які послали до Одеси групу "спортсменів". В ході бійки одного з киян вдарили ножем у бік, проте від госпіталізації він відмовився.

Нагадаємо, Одеські поліцейські зловили наркокур'єра з вантажем кокаїну вартістю мільйон доларів.

24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...