UA | RU
12 лютого 2020, 18:32

У Львові депутатів та посадовців навчатимуть росіяни

Львівська міська рада замовила за 109 тисяч грн курси з вивчення трьох іноземних мов у київської фірми з російськими власниками.
Львівська міська рада замовила за 109 тисяч грн курси з вивчення трьох іноземних мов у київської фірми з російськими власниками.
Фото зі сторінки міського голови Андрія Садового у facebook.

Про це повідомляє RegioNews із посиланням на видання Варіанти.

Управління персоналом Львівської міської ради провело тендер у системі ProZorro на курси із вивчення іноземних мов, термін виконання до 20 грудня 2020 року.

Аукціон стартував 30 січня, участь у ньому взяли ТОВ "Транслінк-Освіта" та ФОП "Сушко Оксана Олександрівна". Переможцем обрали ТОВ "Транслінк-Освіта" із ціною у 109 910 грн. Додамо, очікувана вартість послуг становила 120 000 грн.
Закупівля складається із трьох лотів:

- курс із вивчення англійської мови вартістю 67 200 грн, що включає у себе проведення 336 навчальних годин (ТОВ "Транслінк-Освіта" запропонувала 62 966,40 грн);

- курс із вивчення польської мови вартістю 31 680 грн, що включає у себе проведення 144 навчальних годин (ТОВ "Транслінк-Освіта" запропонувала 29 664 грн);

- Курс із вивчення німецької мови вартістю 21 120 грн, що включає у себе проведення 96 навчальних годин (ТОВ "Транслінк-Освіта" запропонувала 17 280 грн).

Переможець тендеру має провести тестування для визначення рівня володіння англійською, польською та німецькою мовами посадових осіб, депутатів і помічників-консультантів депутатів, працівників комунальних підприємств, установ та закладів Львівської міської ради.

Курси проводитимуть у групах, до складу яких входитимуть від 7 до 10 осіб, а після завершення навчання має відбутися оцінювання та видача сертифікатів усім членам групи.

За даними порталу YouControl, ТОВ "Транслінк-Освіта" зареєстроване з 2016 року у Києві, займається наданням послуг перекладу і інших видів освіти. Власниками підприємства є Максим Герін (мешканець Миколаєва), Олексій Герін (мешканець Москви, Росія), приватна установа додаткової освіти "Транслінк-Освіта" (Москва, Росія). Розмір статутного капіталу підприємства становить 1 500 грн.

16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності
05 квітня 2024
Є-кабінет військовозобов'язаного, армія з 25 років і зміни для обмежено-придатних: що потрібно знати про нові правила мобілізації
Поки Верховна Рада готується розглядати в другому читанні законопроєкт про посилення мобілізації, днями президент підписав кілька вже проголосованих законів, які також вносять зміни до мобілізаційного...
28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики