UA | RU
08 вересня 2021, 13:35

Михайло Добкін: Терехов провалив вакцинацію в Харкові і перекладає провину на інших

В.о. мера Харкова Ігор Терехов повністю провалив вакцинацію в Харкові і тепер в терміновому порядку організував пошук винних

Про це у себе в телеграм-каналі написав лідер ГО "Наш Дім - Харків", харківський міський голова у 2006-2010 роках Михайло Добкін, коментуючи появу в мережі публікацій про те, що директор Департаменту охорони здоров'я міськради Харкова Юрій Сороколат "зливає" Терехова, саботуючи вакцинаційну кампанію.

"У Харкові провалена вакцинація. У гонитві за дешевим піаром випадкова і тимчасова людина на чолі міста завалила підготовку закладів охорони здоров'я до нової хвилі COVID-19. Тепер в терміновому порядку організовано пошук винних", - написав Добкін.

За його словами, така поведінка "притаманна слабкій і не впевненій в собі людині. Людині, яка знаходиться не на своєму місці".

"А ще це сигнал всім його "хвостозаносителям" - вас це теж чекає. Рано чи пізно вас зіллють в унітаз, рятуючи його блідий імідж", - додав Добкін.

"Незабаром я відновлю зламану цією міллю систему управління містом. Вичищу від некомпетентних людей виконавчі органи міської ради і поверну всіх тих, хто незаслужено був відсторонений. Недовго залишилося", – підсумував лідер ГО "Наш Дім - Харків".

Нагадаємо, сьогодні вранці ряд ЗМІ опублікували матеріал про те, що одна з найгірших по країні ситуацій з вакцинацією в Харкові тому, що кампанію з вакцинації свідомо зриває керівник міського департаменту охорони здоров'я Юрій Сороколат.

Також нагадаємо, Терехов повністю провалив всі протиепідемічні заходи в Харкові під час попередньої хвилі COVID-19 навесні цього року. Сам Терехов неодноразово особисто порушував карантинні обмеження, організовуючи заради свого піару масові заходи без дотримання необхідних запобіжних дій. Після таких заходів у Харкові фіксували сплеск захворюваності.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності