UA | RU
05 липня 2021, 16:56

Добкін закликав харків'ян не платити тимчасовій владі, яка обклала бізнес корупційними поборами

Лідер громадської організації "Наш Дім - Харків", мер Харкова в 2006-2010 роках Михайло Добкін закликав харків'ян не платити чиновникам за ті послуги, які влада повинна надавати безкоштовно

Про це він написав у своєму блозі в газеті "Время Добкина", передає RegioNews з посиланням на сайт ГО "Наш Дім - Харків".

"Сьогодні тимчасове керівництво Харкова поводиться, як мародери. Користуючись моментом, вони почали доїти бізнес. На зустрічах люди скаржаться, що сьогодні ті рішення, які міська влада повинна ухвалювати безкоштовно, просто так не отримаєш. Мало того, так ще й такси підвищили в п'ять разів за останній час", - заявив Добкін.

За його словами, ті, "хто зараз при владі, намагаються максимально вичавити все з Харкова, з людей, які в місті створюють робочі місця, будують тут і т.д.".

Добкін закликав усіх харків'ян не платити за корупційні рішення. "Не платіть їм, не купуйте їх рішення, після виборів ви зможете все робити за законом. Це я вам гарантую", - заявив він.

"Якщо ви захочете отримати довідку або дозвіл від міської влади, зможете це зробити без вимагань. Якщо плануєте будувати, потрібна ділянка землі - для забудовників будуть такі пропозиції, я гарантую відкриту систему і чесну конкуренцію. Всі оплати - тільки в бюджет. І крапка. Як є зараз, більше не буде", – додав політик.

Добкін також зазначив, що ті рішення, "які сьогодні проходять повз казну, після 31 жовтня, після волевиявлення харків'ян, будуть проаналізовані і скасовані як корупційні".

Нагадаємо, раніше Михайло Добкін заявляв, що в примусовому порядку на виборчу кампанію в.о. мера Харкова Ігоря Терехова працюють співробітники комунальних підприємств міста і залежних від мерії міських структур, а міський бюджет став одним з головних джерел фінансування кампанії Терехова. У той же час, за словами Добкіна, Терехов і його спонсори використовують незаконні методи тиску на своїх опонентів на позачергових виборах Харківського міського голови.

Дострокові вибори Харківського міського голови відбудуться 31 жовтня 2021 року.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися
Наслідки обстрілу дачного кооперативу на Дніпропетровщині: частина будинків зруйновані вщент
29 березня 2024, 16:47
В Одесі зросла кількість постраждалих через ракетну атаку, двоє з них – діти
29 березня 2024, 16:37
Ворог атакував ракетами Дністровську ГЕС — подробиці від Чернівецької ОВА та фото
29 березня 2024, 16:25
Окупанти атакували об'єкти критичної інфраструктури на Буковині
29 березня 2024, 16:10
Скандальна колишня очільниця Слов'янська Неля Штепа змінила прізвище
29 березня 2024, 16:04
Росіяни атакували Одесу двома ракетами: постраждала дитина
29 березня 2024, 15:57
На Одещині прикордонники затримали водія та трьох "мандрівників"
29 березня 2024, 15:34
У Дніпрі чоловік зберігав у квартирі понад 100 кг вибухівки
29 березня 2024, 15:32
На Херсонщині внаслідок підриву на міні загинув тракторист
29 березня 2024, 15:20
На Північному мосту в Києві до 15 червня обмежать рух транспорту
29 березня 2024, 15:11