UA | RU
06 серпня 2020, 15:40

Шарій розповів, чому розпустив осередок своєї партії в Дніпрі

За словами блогера, осередок "віджав" голова Дніпропетровської міськради Святослав Олійник
За словами блогера, осередок "віджав" голова Дніпропетровської міськради Святослав Олійник
Фото: Facebook

Анатолій Шарій вважає, що членів його партії «перекупили» голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник і впливовий місцевий бізнесмен Олександр Петровський.

Про це сам Анатолій Шарій розповів у своєму Telegram-каналі, пише Regionews.

За словами Шарія, голова Дніпропетровської облради Святослав Олійник заручився підтримкою "авторитетного" бізнесмена і мецената Олександра Петровського. За допомогою грошей і зв'язків, їм вдалося взяти під контроль осередок партії Шарія в Дніпрі.

Олійнику в області допомагає Петровський (Нарік). За збігом обставин, дуже близький друг керівника Партії Шарія Олександра Шишка виявився якийсь Еміль, права руці Наріка. Через Еміля порішали з Шишко і посадили його на зарплату 3000$, повністю віддавши під керівництво Олійника. Нарік платив йому тільки зарплату і все, всім процесом щодо Партії Шарія в Дніпрі займався Олійник", — значиться в телеграм-каналі Шарія.

У "віджату" партію Шарія Олійник і Петровський вклали чималі гроші, а потенційним кандидатам вже встигли розпродати місця. Як про це дізнався Шарій, невідомо, але в кінці-кінців він заявив про закриття своєї партії в Дніпрі.

Шарій стверджує, що розуміючи всю жалюгідність ситуації, Святослав Олійник спробував домовитися з Шарієм через скандального "Слугу Народу" Максима Бужанського. У свою чергу Бужанський заявив, — колишніх відносин з Шарієм у нього вже немає, а налаштувати блогера на "ділову" розмову — не вийде.

Сам Святослав Олійник, а також нардеп Максим Бужанський ситуацію не коментують.

Нагадаємо, 28 липня Анатолій Шарій розпустив представництво своєї партії в Дніпрі, назвавши причиною продажність керівників осередку.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності