UA | RU
20 травня 2021, 14:08
Прес-реліз

Нові стандарти і технологія лікування зубів

Відвідування стоматолога - це вимушений захід, що сприяє створенню красивої посмішки, яка супроводжується збереженням здорових зубів

Дехто не любить уколів, іншим не подобається звук бормашини. Але черговий прийом є вимушеним, тим більше сучасна стоматологія – це нові стандарти, високий рівень безпеки і комфорту для пацієнтів.

Незручні технології відходять у минуле. На сторожі нові стандарти лікування, коли виключені больові відчуття. Клініка Люмі-Дент (Солом'янський район) лише недавно застосовує деякі нові стандарти. Досвідчені лікарі готові проводити лікування зубів за новими методиками, крім комфорту гарантуючи доступні ціни на послуги.

Плазмоліфтінг

Абсолютно нове рішення в стоматології. Полягає в ін'єкційній методиці лікування і профілактики. В першу чергу проведення даної процедури направлено на вирішення декількох завдань:

  • зміцнення кісткової тканини;
  • нормалізація обміну речовин;
  • поліпшення місцевого імунітету;
  • зниження рухливості зубів;
  • захист від кровоточивості ясен;
  • усунення запальних процесів і багато іншого.

Попередньо відбувається дослідження ротової порожнини, щоб зрозуміти, в якій саме ділянці необхідно проводити ін'єкції.

Сама процедура пов'язана з попереднім забором крові, щоб в результаті отримати плазму. Підготовлений матеріал акуратно вводиться методом ін'єкції в тих ділянках ротової порожнини, які піддаються лікуванню. Алергічні реакції або відторгнення виключені.

Біоревіталізація емалі

Ще один сучасний підхід до лікування. Суть в тому, що на поверхню емалі зубів лікар встановлює тонку і прозору плівку. Вона гарантує зміцнення, відновлення і захист емалі, додатково активуючи процес ремінералізації. Створюється так зване бронювання зубів, виключаючи подальший негативний вплив.

Якщо у людини занадто чутливі зуби, то ця процедура вважається справжнім порятунком. Детальніше про інші стандарти і технології можна прочитати тут www.lumident.kiev.ua/stomatologija-solomenka, де також фахівці готові надати консультації і дати поради своїм пацієнтам. Застосування тієї чи іншої технології супроводжується тільки клінічними показаннями, а роботу виконують професійні лікарі.

Invisalign

Ідеальний варіант лікування викривлення зубів. Суть в тому, що відбувається установка так званих елайнерів, при цьому вони виготовляються на всю щелепу. Сучасна стоматологія на Солом'янці в Києві активно застосовують дану технологію, особливо для тих пацієнтів, яким важлива естетика.

Для моделювання системи використовується програмне забезпечення ClinCheck. Стоматолог ретельно аналізує кожен момент, щоб виключити дискомфорт для пацієнта в майбутньому. Після носіння елайнерів обов'язково відбувається додаткова фіксація зубів, виключаючи повернення у початкове положення.

Стоматологічна клініка "Люмі-Дент" – порятунок для пацієнтів

У клініці працюють професіонали, які гарантують:

  • своєчасне лікування і діагностику;
  • протезування зубів;
  • видалення каменю і зубного нальоту;
  • лікування дітей;
  • видалення зубів мудрості і багато іншого.

Стоматологія в Солом'янському районі в Києві доступна для всіх, хто хоче створити і зберегти здорову і красиву посмішку.




28 березня 2024
Гроші чи армія: скільки потрібно буде заплатити, щоб мати "економічну бронь" від мобілізації
"Бронь" за податки. Бізнес підтримує, військові експерти вбачають серйозні ризики
18 березня 2024
Парламент увійшов у зону турбулентності. Чи загрожує Верховній Раді політична криза?
Верховна Рада, схоже, опинилася на порозі парламентської кризи. За останні три тижні нардепи змогли ухвалити лише одне рішення в той час, коли в повітрі зависнули важливі для Офісу президента питання,...
09 березня 2024
Призначення Залужного послом у Великобританії: добровільно-примусова висилка чи зважений крок?
Колишній головнокомандувач ЗСУ найближчим часом може поїхати працювати в Лондон – президент готовий призначити його послом України у Великобританії. Чи зможе Валерій Залужний після такої дипломатичної...
05 березня 2024
Кінець "гуманітарці" на папері: які зміни очікують на волонтерів із 1 квітня
Незабаром в Україні зміняться правила завезення гуманітарної допомоги з-за кордону. RegioNews розбирався, що зміниться для волонтерів та з якими проблемами вони можуть стикнутися