UA | RU
21 березня 2024, 09:41

"Слуга" Кунаєв побився у вагоні поїзда з росіянином із німецьким паспортом: деталі

Фото: Facebook

У потязі "Варшава-Київ" народний депутат Артем Кунаєв побився із росіянином з німецьким паспортом, який називав українську мову "хохляцьким суржиком"

Як повідомляє RegioNews, нардеп від "Слуги народу" Артем Кунаєв у коментарі для Liga.net сказав, що у нього стався інцидент із росіянином з німецьким паспортом, який зранку у потязі почав з кимось гучно лаятись телефоном, а на його прохання робити це тихіше або в коридорі потяга, нібито відповів брудною лайкою.

"Після цього облив мене водою з пляшки, "чтоб мне лучше спалось". Далі побачивши на моїй футболці український герб, почав кричати про те, що він мене "уничтожит", що в нас не мова, а "хохляцький суржик", вибив телефон, на який я робив відеофіксацію подій в мене з рук та поліз до мене з кулаками", – розповів Кунаєв.

Кунаєв додав, що йому довелось захищатись, а після того він звернувся до провідника та начальника потяга щодо реагування на цю подію та вжиття необхідних заходів, на що, за його словами, було ухвалено рішення зробити в Рівному зупинку та викликати поліцію.

За словами нардепа, чоловік, із яким відбувся інцидент, є представником німецької компанії-виробника спецобладнання, яка активно продовжує працювати в росії після початку повномасштабного вторгнення.

Раніше повідомлялось, що у Рівному довелося зупиняти пасажирський поїзд через бійку між народним депутатом України та іноземцем.

26 квітня 2024
Вища освіта по-новому: до чого тепер готуватися студентам
Днями Верховна Рада прийняла закон, що покликаний удосконалити освітній процес для здобувачів вищої освіти в українських вишах. Загалом чиновники запевняють, що з прийняттям цього закону, усі вищі нав...
24 квітня 2024
Військовий експерт Іван Киричевський: росіяни не чекають травня чи червня, вони вже наступають
Експерт військового порталу Defence Express Іван Киричевський розповів в інтерв’ю RegioNews, де зараз найгарячіше на фронті, чи можливий великий наступ України і що для цього потрібно, а також чи пере...
16 квітня 2024
Зустріч із Папою Римським та повні буси гуманітарки: як італійський благодійник допомагає прифронтовій Харківщині
З початком повномасштабної війни українці не на словах відчули турботу зі сторони європейських друзів. Країни ЄС радо приймали українських жінок з дітьми, а до самої України все частіше почали приїждж...
11 квітня 2024
Заборона їздити на авто, скасування дембеля, обов’язкова ВЛК: що прописано в ухваленому законі про мобілізацію
Які зміни очікують на військовозобов’язаних, коли закон про посилення мобілізації набуде чинності